Profesionalni e-mail marketing jedan je od važnijih i učinkovitijih kanala prodaje i promocije. On podrazumijeva integraciju web stranice s e-mail softverom, izradu web formulara putem kojih možete skupljati kontakt podatke vaših posjetitelja, te izgradnju baze kontakata (mailing listi) vaših potencijalnih klijenata, koju u svakom trenutku možete iscrpno koristiti za promotivne kampanje.
  Cijena instalacije i konfiguracije:1.600,00 kn
  Planiramo za vas strategije e-mail marketinga i prodajno pismo, napisano prema kriterijima copywritinga. Vodimo e-mail kampanju i slanje prodajnog pisma na 10.000 isporučenih e-mail adresa, putem našeg osobnog, provjerenog i pouzdanog e-mail programa. Na kraju slijedi isporuka opsežnih statističkih izvještaja o rezultatima kampanje koji će vam reći više o reakcijama kontakata koji su bili uključeni u kampanju.
  Cijena:3.000,00 kn
  Izradu brošura i vodiča klijentima najčešće preporučamo u kombinaciji s našom e-mail marketing strategijom. U okviru ove usluge, za vas ćemo napraviti vodič ili brošuru, i to nakon što ćemo analizirati sve materijale koje nam dostavite vezane uz predmet pisanja. Napisat ćemo i dizajnirati brošuru od 15 A4 stranica, te vam dostaviti sve izvorne materijale napravljene u programima Adobe InDesign i Adobe Photoshop
  Cijena:2.000,00 kn
 • Ako imate bilo kakvih dodatnih želja, pitanja, zahtjeva ili briga koje nisu do sada adekvatno adresirane, sada je vaš trenutak!