Neaktivan (sivi) i aktivan (crveni) odabir

Neaktivan (sivi) i aktivan (crveni) odabir

Skuhajte šalicu kave i krenite polako s čitanjem naših usluga. Ova stranica je ujedno i interaktivni formular koji pamti vaš odabir. Klikom na “kvačice” s lijeve strane (u nastavku ispod ovog teksta, lijevo od svake pojedinačne usluge), uključujete ili isključujete odabir usluge. Formular se sastoji od četiri grupe usluga. Na kraju svake grupe postoji tipka za zahtjev za ponudom, koju možete zatražiti uz minimalan odabir BASIC usluga.

BASIC usluge su minimum koji (po našem mišljenju) mora imati svaka moderna web stranica koja će svom vlasniku služiti kao alat za učinkovitu i atraktivnu prezentaciju, ali i kao marketinški alat za pronalazak novih klijenata.

ADVANCED usluge obuhvaćaju veći broj vrlo specifičnih usluga, koje vrijedi proučiti, jer se među njima vjerojatno krije alat koji bi vam mogao biti od većeg značaja pri održavanju, razvoju ili prezentaciji sadržaja.

PROFI usluge obuhvaćaju kompleksnije funkcionalnosti, poput real-time booking-a, portala za nekretnine, oglasnike ili sustave grupnih kupnji.

*NAPOMENA: Ako od nas prvi put tražite ponudu, pokloniti ćemo Vam popust od 15% kao znak pažnje i dobrodošlice!