Nakon što otvorimo službenu Facebook stranicu vašeg poslovanja i konfiguriramo najvažnije postavke s informacijama, dizajnirat ćemo ju prema vašem vizualnom identitetu. Pritom ćemo koristiti isprobane marketinške taktike, na način da glavna (cover) slika strateški govori o vama, a sve tekstualne informacije "ubodu" u srž vaše posebnosti.
  Cijena dizajna i konfiguracije:1.200,00 kn
  Like Tab je interaktivna platforma s potencijalom mini web stranice, na koju stanu ne samo sve one važne informacije koje želite da posjetitelji dobiju, već je u stanju na nevjerojatno atraktivan način promovirati vaše usluge, poslovanje, akcije, popuste i sl.. I ono najvažnije - ima moć da vam skuplja nove obožavatelje.
  Cijena dizajna i konfiguracije:1.300,00 kn
  Tipke za dijeljenje sadržaja potiču interaktivnost među posjetiteljima i omogućavaju vam ono što nikako ne smijete propustiti - potpuno besplatnu promociju vašeg poslovanja i usluga. U okviru ponude ugrađujemo na vaš web Facebook tipke za dijeljenje, ali i one koje povezuju s drugim najvećim socijalnim mrećama svijeta (Twitter, Google+, LinkedIn i sl.)
  Cijena dizajna i konfiguracije:500,00 kn
  Olakšajte vašim posjetiteljima - neka se registriraju uz minimum truda. Za vas ćemo konfigurirati funkcionalnost koja omogućava logiranje putem Facebook korisničkog računa u samo nekoliko koraka.
  Cijena dizajna i konfiguracije:1.050,00 kn
  Integracija Facebook-ovog alata Like Box na vašu web stranicu omogućit će posjetiteljima da lajkaju vašu web stranicu, vide broj vaših Fejs obožavatelja, kao i posljednje objave na vašoj Facebook stranici.
  Cijena:250,00 kn
  E-mail marketing nije ograničen samo na web stranicu, već jednako učinkovito može promovirati i prodavati vaše usluge i proizvode i na vašem Fejsu. Usluga podrazumijeva sličan proces implementacije - integarcija e-mail softvera, konfiguracija web formulara i konfiguracija baze kontakata.
  Cijena:Od 1.300,00 kn
  Konfiguracija dvotjednih natječaja pomoći će vam da dođete do što većeg broja fanova. Kombinacija do 3 različite vrste paralelno sprovođenih socijalnih interakcija i natječaja (npr. natječaj lajkanja fotografija, glasanje za određenu fotku ili video, promocija različitog sadržaja na Like Tab-u i sl.), omogućit će vam skupljanje e-mail adresa fanova i izgradnja baze podataka.
  Cijena:2.500,00 kn
  Facebook je idealno mjesto za istraživanje vašeg tržišta. Sada kada ste oko vašeg poslovanja okupili vjernu ciljnu publiku, vrijeme je da iskoristite taj potencijal, na jednostavan način saznate sve ono što vam je važno za razvoj vašeg poslovanja.
  Cijena:950,00 kn