Izrada portala za agencije za promet nekretninama

Zašto je važno izradu web stranice za promet nekretninama povjeriti tvrtki koja razumije marketing i učinkovitu online prezentaciju?

Kao agencija koja se primarno bavi online marketingom, jako dobro znamo što je sve potrebno za učinkovitu online prezentaciju. No, što je to zapravo učinkovita prezentacija putem web stranice i koji joj je cilj?

Svaka učinkovita online prezentacija zapravo je skup određenih taktika sa vrlo opipljivim krajnjim ciljem. U nastavku ćemo vam pokušati objasniti u nekoliko koraka o čemu se točno radi.

Dakle, učinkovita online prezentacija:

  1. mora posjetitelja zadržati nakon što je došao na web stranicu
  2. mora posjetitelju omogućiti jednostavan pristup željenim informacijama
  3. mora posjetiteljima pružiti vrhunsko iskustvo korištenja web stranice, kako bi se što duže zadržao, i osjećao što ugodnije prilikom pretrage
  4. u slučaju portala za nekretnine, mora prezentirati nekretninu na maksimalno informativan i atraktivan način, kako kroz tekstualne informacije i natuknice, tako kroz visokokvalitetne fotografije
  5. mora posjetitelju omogućiti jednostavan mehanizam za slanje upita agentu nadležnom za nekretninu
Atraktivne fotografije i njihova učinkovita upotreba prilikom prezentacije nekretnine ključ su za uspjeh web stranice i prodaju nekretnine
Atraktivne fotografije i njihova učinkovita upotreba prilikom prezentacije nekretnine ključ su za uspjeh web stranice i prodaju nekretnine – fotografija preuzeta sa villa-andrea.info, web stranice našeg klijenta.

Koje usluge spadaju pod izradu portala za agencije za promet nekretninama?

Izrada webova - jedinstveni dizajn

Individualan dizajn

Što je individualan dizajn? Ništa manje nego “crtanje” vaše web stranice u Adobe Photoshopu, prema vašim (ili našim) idejama i skicama, od nule. Ovisno o cijeni projekta, klijentima često kreiramo tri različita predloška, te omogućavamo da odaberu onaj koji im se više sviđa.

Wordpress

WordPress integracija

Vaš individualni dizajn pretvoriti ćemo u kvalitetnu WordPress temu, kako biste tijekom rada uživali u ponajboljem i najpopularnijem CMS-u na svijetu.  WordPress će vam također uštedjeti puno vremena pri ažuriranju vaše web stranice.

SEO

SEO

Vaš web ćemo prijaviti na tražilice, povezati sa Google Webmaster i Analytics alatima, kreirati lokaciju vaše tvrtke na Google Places, te vam ugraditi napredan modul za kvalitetnu optimizaciju za tražilice, pomoću kojeg ćete jednostavnije optimizirati vaš sadržaj za ciljane ključne riječi.

Tražilica

Kompleksna tražilica

Jezgru portala za nekretnine čini brza i kompleksna tražilica, koja posjetiteljma dopušta potragu za nekretninom prema određenim kriterijima (za vas ćemo u okviru ponude izraditi do 8 kriterija). Tražilica se može nalaziti na naslovnici, ili na bilo kojoj od unutarnjih podstranica portala.

Google Maps

Google Maps

U vaš portal ćemo integrirati Google Maps servis za automatsko kreiranje karti sa pozicijama nekretnina (na vam je da samo upišete adresu, grad ili koordinate). Također ćemo vam omogućiti i automatski 3D prikaz Google Street View, ukoliko posjetitelju želite pokazati točnu lokaciju nekretnine.

Osnovni podaci

Neograničeni atributi

Kako biste što bolje opisali vaše nekretnine, omogućiti ćemo vam neograničenu količinu atributa za opis svake pojedine nekretnine (površina, broj soba, lokacija, pozicija, dozvole, udaljenosti, itd.). Atribute ćemo grupirati kako bi se vi i vaši posjetitelji što lakše snašli među svim informacijama.

Kontakt formulari

Kontakt formulari

Uz svaku nekretninu ćemo postaviti kontakt formular sa automatskim popunjavanjem polja s imenom nekretnine (kako posjetitelj ne bi morao upisivati bilo što osim vlastitih podataka), kako bismo vašim posjetiteljima omogućili da vas što lakše kontaktiraju. Svaki upit može biti proslijeđen nadležnom agentu pojedine nekretnine, ili više njih istovremeno.

Galerije fotografija

Galerije

Za svaku pojedinu nekretninu omogućiti ćemo vam maksimalno jednostavan unos neograničenog broja fotografija i videa, kako biste posjetiteljima što bolje dočarali izgled i stanje nekretnine. Pune verzije fotografija i videa otvarati će se u modalnim prozorima (lighbox/colorbox) sa tipkama za navigaciju naprijed/nazad, kako bi posjetitelji što jednostavnije pregledali cijelu galeriju.

Agenti

Agenti

Ukoliko vam je ova funkcionalnost potrebna, omogućiti ćemo vam kreiranje zasebnih korisničkih računa za vaše agente, kojima ćete moći dodijeliti pojedinu nekretninu, te time omogućiti da samo njima bivaju proslieđeni upiti za te iste nekretnine. Svaki agent će imati i vlastitu podstranicu sa svojim kontakt informacijama, te popisom nekretnina za koje je nadležan.

Besplatne usluge (usluge koje poklanjamo svakom novom klijentu)

Hosting

Hosting (3 mjeseca)

Svakom novom klijentu dajemo 3 mjeseca besplatnog smještaja na našim hosting serverima. Osigurajte vašem webu dobar start na brzim i sigurnim serverima, a sebi osigurajte bezbrižnost uz našu vrhunsku tehničku podršku.

Sharing

Sharing tipke

Na svaku podstranicu vaše web stranice ugraditi ćemo tipke za dijeljenje sadržaja na socijalnim mrežama. Tipke ćemo postaviti na uočljivo mjesto, kako bismo vašim posjetiteljima omogućili da vaš sadržaj što jednostavnije podijele s prijateljima na Faecbooku, Twitteru ili Google Plusu.

Kontakt

Kontakt stranica

Kako bi vas potencijalni kupci što lakše pronašli i kontaktirali, izraditi ćemo vam kontakt stranicu sa svim vašim kontakt podacima, adresom prikazanom u Google karti (ako želite, prikazati ćemo vašu lokaciju i pomoću servisa Google Street View), te vam izraditi kompleksan kontakt formular sa poljima po želji.

Dodatne usluge (izvan okvira redovne ponude)

Responzivnost

Responzivnost

Sada već popularan i raširen pojam “responzivnost” znači ništa manje nego prilagodbu načina prikazivanja vaše web stranice na ekranima svih veličina, što uključuje i mobilne uređaje i tablete. Responzivnost je posebno učinkovita kod mobilnih uređaja, gdje znatno povećava korisničko iskustvo upotrebe web stranice. Najbolje od svega, vašem webu nije potrebna dodatna mobilna verzija, već se iz jednog CMS sučelja upravlja kompletnim sadržajem.

Multijezičnost

Multijezičnost

Ukoliko smatrate da vam je potrebna, vašem webu podariti ćemo sposobnost govora na više jezika. Svim jezičnim verzijama upravlja se iz jednog WordPress sučelja (bez obzira na broj jezika, koji je neograničen), a prevesti je moguće apsolutno sve – linkove članaka i stranica, fotografije, statičke elemente (tipke i sl.), izbornike, kontakt formulare, te apsolutno sve elemente web stranice koji sadrže bilo kakav tekst.

Newsletter

Newsletter

Vaš portal ćemo putem kombinacije RSS feeda i e-maila (automatsko slanje e-maila kod dodavanja nove nekretnine) povezati sa programom MailChimp, te na vaš portal postaviti e-mail formular putem kojeg će se vaši posjetitelji moći pretplatili na vaš newsletter. Svaki put kada na portal dodate novu nekretninu, oni će dobiti stilizirani e-mail sa informacijama o toj nekretnini i linkom na vašu web stranicu.

Želite detaljan uvid u našu uslugu, kako biste znali što točno dobivate i na što se tijekom projekta obvezujemo?