Izrada web oglasnika

Koje usluge spadaju pod izradu web oglasnika?

Izrada webova - jedinstveni dizajn

Individualan dizajn

Što je individualan dizajn? Ništa manje nego “crtanje” vaše web stranice u Adobe Photoshopu, prema vašim (ili našim) idejama i skicama, od nule. Ovisno o cijeni projekta, klijentima često kreiramo tri različita predloška, te omogućavamo da odaberu onaj koji im se više sviđa.

Wordpress

WordPress integracija

Vaš individualni dizajn pretvoriti ćemo u kvalitetnu WordPress temu, kako biste tijekom rada uživali u ponajboljem i najpopularnijem CMS-u na svijetu.  WordPress će vam također uštedjeti puno vremena pri ažuriranju vaše web stranice.

SEO

SEO

Vaš web ćemo prijaviti na tražilice, povezati sa Google Webmaster i Analytics alatima, kreirati lokaciju vaše tvrtke na Google Places, te vam ugraditi napredan modul za kvalitetnu optimizaciju za tražilice, pomoću kojeg ćete jednostavnije optimizirati vaš sadržaj za ciljane ključne riječi.

Kompleksna tražilica

Kompleksna tražilica

Jezgru portala za oglašavanje čini brza i kompleksna tražilica, koja posjetiteljma dopušta potragu za oglasima prema određenim kriterijima (za vas ćemo u okviru ponude izraditi do 10 kriterija). Tražilica se može nalaziti na naslovnici, ili na bilo kojoj od unutarnjih podstranica portala.

Kategorije

Kategorizacija

Portal za oglašavanje može imati neograničen broj kategorija oglasa, te neograničen broj oglasa u svakoj kategoriji. Mi ćemo za vas kreirati sve kategorije prema vašim željama, kako biste što brže krenuli sa radom portala.

Plaćeni oglasi

Isticanje plaćenih oglasa

U vaš portal ćemo implementirati mehanizam isticanja plaćenih oglasa, koji će vam omogućiti da oglašivačima dodatno naplatite prikazivanje oglasa npr. na naslovnici, u za to predviđenom segmentu.

Posljednji oglasi

Posljednji oglasi

U vaš portal ćemo ugraditi modul koji će pokazivati posljednje objavljene oglase. Taj modul možemo ugraditi na naslovnicu, u lijevi ili desni stupac, ili podnožje portala, već prema vašoj želji.

Banneri

Prema vašim željama, kroz cijeli portal ćemo rasporediti bannere, te ih povezati sa sustavom pomoću kojeg ćete vrlo jednostavno moći upravljati sa svim bannerima na portalu, pratiti statistike prikazivanja, i sl.

Karakteristike oglasa

Karakteristike oglasa

Svaki oglas će sadržavati standardne segmente, kao što je tekstualni opis, galeriju fotografija, kontakt formular za izravan kontakt sa oglašivačem, te integriranu Google kartu sa lokacijom oglasa.

Ocjenjivanje

Ocjenjivanje

Vašim posjetiteljima ćemo omogućiti ocjenjivanje oglasa, ali i oglašivača. Ovime ćemo omogućiti jasnu distinkciju između dobrih i loših oglasa, te poštenih i zlonamjernih oglašivača, čime će vaš portal osigurati jednu dodatnu dimenziju sigurnosti za svoje posjetitelje.

Korisničke stranice

Korisničke stranice

Za oglašivače ćemo izraditi sučelje za pregledavanje objavljenih oglasa, putem kojeg će izravno moći kreirati nove oglase, produživati istekle, te pregledavati ranije objavljene oglase.

Paketi oglašavanja

Paketi oglašavanja

Kako biste od vašeg portala imali financijske koristi, implementirati ćemo vam pakete oglašavanja, prema kojima će se odvijati i naplaćivati objava oglasa na portalu. Oglašivači će moći plaćati kreditnim karticama putem PayPal-a, ili općom uplatnicom i internet bankingom.

Besplatne usluge (usluge koje poklanjamo svakom novom klijentu)

Hosting

Hosting (6 mjeseci)

Svakom novom klijentu dajemo 6 mjeseci besplatnog smještaja na našim hosting serverima. Osigurajte vašem webu dobar start na brzim i sigurnim serverima, a sebi osigurajte bezbrižnost uz našu vrhunsku tehničku podršku.

Sharing

Sharing tipke

Na svaku podstranicu vaše web stranice ugraditi ćemo tipke za dijeljenje sadržaja na socijalnim mrežama. Tipke ćemo postaviti na uočljivo mjesto, kako bismo vašim posjetiteljima omogućili da vaš sadržaj što jednostavnije podijele s prijateljima na Faecbooku, Twitteru ili Google Plusu.

Kontakt

Kontakt stranica

Kako bi vas potencijalni kupci što lakše pronašli i kontaktirali, izraditi ćemo vam kontakt stranicu sa svim vašim kontakt podacima, adresom prikazanom u Google karti (ako želite, prikazati ćemo vašu lokaciju i pomoću servisa Google Street View), te vam izraditi kompleksan kontakt formular sa poljima po želji.

Dodatne usluge (izvan okvira redovne ponude)

Responzivnost

Responzivnost

Sada već popularan i raširen pojam “responzivnost” znači ništa manje nego prilagodbu načina prikazivanja vaše web stranice na ekranima svih veličina, što uključuje i mobilne uređaje i tablete. Responzivnost je posebno učinkovita kod mobilnih uređaja, gdje znatno povećava korisničko iskustvo upotrebe web stranice. Najbolje od svega, vašem webu nije potrebna dodatna mobilna verzija, već se iz jednog CMS sučelja upravlja kompletnim sadržajem.

Multijezičnost

Multijezičnost

Ukoliko smatrate da vam je potrebna, vašem webu podariti ćemo sposobnost govora na više jezika. Svim jezičnim verzijama upravlja se iz jednog WordPress sučelja (bez obzira na broj jezika, koji je neograničen), a prevesti je moguće apsolutno sve – linkove članaka i stranica, fotografije, statičke elemente (tipke i sl.), izbornike, kontakt formulare, te apsolutno sve elemente web stranice koji sadrže bilo kakav tekst.

Newsletter

Newsletter

Vaš portal ćemo putem kombinacije RSS feeda i e-maila (automatsko slanje e-maila kod dodavanja novog oglasa) povezati sa programom MailChimp, te na vaš portal postaviti e-mail formular putem kojeg će se vaši posjetitelji moći pretplatili na vaš newsletter. Svaki put kada na vaš portal bude dodan novi oglas, oni će dobiti stilizirani e-mail sa informacijama o oglasu i linkom na vaš web portal.

Želite detaljan uvid u našu uslugu, kako biste znali što točno dobivate i na što se tijekom projekta obvezujemo?