Najčešće putem e-maila!

  • Razloga je nekoliko, a činjenica da svoju djelatnost obavljamo na relaciji Vukovar-Zagreb-Beč jedan je od glavnih, pa smo iz praktičnih razloga cijeli dan dostupni putem e-maila info@webizrada.org. Ukoliko vam je draži telefonski kontakt, molimo vas da zatražite telefonski poziv.
  • Drugi, ali jednako važan razlog zbog kojeg radije komuniciramo mailom, jest činjenica da na taj način štedimo svoje resurse, a sva ušteda od izbjegavanja poslovnih kavica, ručkova i putovanja utječe na cijenu naših usluga. Ovo je razlog zašto smo jeftiniji od naše konkurencije, a u mogućnosti smo ponuditi dvostruko više.  Jednostavno, na ovaj nam način ostaje puno više vremena da se posvetimo svakom pojedinačnom klijentu.
  • Posljednji, ali ne najmanje bitan razlog zašto interakciju s vama održavamo najradije putem e-maila, jest iskustvo koje govori da je pismena komunikacija puno efektivnija od bilo koje usmene.  E-mail omogućava jasniju artikulaciju ideja, zamisli, prijedloga, objašnjenja itd., čime štedimo kako naše , tako i vaše vrijeme, a što također omogućava da poslujemo povoljnije od drugih.

Da sumiramo odgovor na pitanje “Zašto e-mailom?” – Da bismo vama omogućili brže i povoljnije prisustvo na internetu, a time umanjili troškove i resurse koje ulažete u poboljšanje vašeg poslovanja.

Za kontakt možete koristiti i naš formular za upit, u slučaju da trebate ili želite:

  • neku od naših usluga (neobaveznu procjenu, probnu verziju web stranice, besplatan savjet…)
  • postaviti nam pitanje
  • potražiti pomoć u rješavanju nekog problema
  • zadovoljiti svoju znatiželju iz bilo kojih razloga
  • samo želite popričati s nama jer ste u našoj priči prepoznali nešto za sebe, ili nešto što vas zanima…

Webizrada.org
“E-media” informacijske usluge
J.J. Strossmayera 7/18, 32000 Vukovar
MB: 97282456
OIB: 45280148806
IBAN (PBZ): HR67 2340 0091 1603 1535 1
info@webizrada.org
www.webizrada.org

Naš unos u obrtnom registru – kliknite ovdje

VLASNICI I OSNIVAČI “E-media” Vukovar

Želimir Graf, direktor – kliknite za životopis
Andrea Iveljić, asistent prodaje i marketinga – kliknite za životopis