Šapnite nam ime osobe kojoj je neophodna web stranica (ili bilo koja naša usluga) i odmah nakon što sklopimo dogovor s njom možete birati između:

  • poklon kupona s popustom od 30% na bilo koju našu uslugu čija cijena inače iznosi više od 3.600 kn,
  • besplatne usluge u vrijednosti do 1000 kn

Ono što trebate učiniti je upisati ime, prezime i e-mail adresu osobe kojoj je potrebna neka naša usluga, te vaše ime, prezime i e-mail adresu, u formular ispod teksta. Nakon što nam dostavite podatke, osobu koju ste nam preporučili ćemo kontaktirati i dogovoriti suradnju.

Odmah po sklapanju dogovora, kontaktirat ćemo vas i ponuditi vam da izaberete između kupona s popustom od 30% ili potpuno besplatne usluge u vrijednosti do 1000 kn.

Svaki glas za nas – zlata vrijedi za vas

Ukoliko nas preporučite osobi kojoj je potrebna usluga izrade web stranica (ili bilo koja druga naša usluga), ta nas osoba kontaktira i kaže nam da je upravo od vas čula za našu ponudu, nagrađujemo vas istim izborom – kuponom od 30% na bilo koju našu uslugu čija je cijena veća od 3.600 kn ili potpuno besplatnom uslugom u vrijednosti do 1000 kn.

  • Vaši podaci

  • Podaci osobe kojoj preporučujete naše usluge

Zato, dok širite dobar glas o nama među svojim prijateljima, obitelji, kolegama i poznanicima ne zaboravite naglasiti da se u slučaju suradnje s nama obavezno trebaju osvrnuti na „vašu misiju“ i pozvati se na vašu preporuku, nakon čega ćemo od njih tražiti vaše podatke, stupiti s vama u kontakt i nagraditi vaš trud.
Korištenjem našeg sustava nagrađivanja preporuke, pristali ste na ove uvjete korištenja.