Sigurnost i zadovoljstvo zajamčeni!

Webizrada.org je predana u želji da svojim klijentima pruža samo najbolje iskustvo poslovanja i suradnje. S obzirom na samopouzdanje i uvjerenost u kvalitetu naših usluga i proizvoda, odlučili smo svim našim klijentima pokloniti 100%-tno jamstvo od bilo kakvog rizika.

Jamčimo:

  • da ćemo ispuniti sva obećanja obuhvaćena službenom ponudom, dostavljenom prije početka suradnje,
  • da ćemo se pridržavati dogovorenih vremenskih rokova i nećemo biti razlog kašnjenja ispostave naših proizvoda i usluga,
  • da ćemo dizajn i koncepciju web stranice prilagoditi svim službenim i neslužbenim dogovorima, kao i vašim prijedlozima i idejama koje iskažete prije samog početka radova.

Ukoliko se ispostavi da nismo u stanju ili mogućnosti izvršiti ono što smo naveli u ponudi ili nemamo dovoljno sluha za vaše želje i zahtjeve koji se tiču dizajna i koncepcije vašeg weba, ne oklijevajte zatražiti uplaćeni novac, a mi ćemo ga bez pogovora uplatiti natrag na vaš račun.

Ne vjerujete nam? Saznajte ovdje kakva su iskustva s nama imali drugi.

Osim spomenutog, naše jamstvo obuhvaća i probnih 30 dana, za vrijeme kojih imate priliku uvjeriti se u tehničke prednosti naše web stranice.

Naša iskustva, naše reference i naši zadovoljni klijenti dovoljno su nam jamstvo da stvari radimo dobro, zbog čega smo spremni peuzeti svaki rizik i upustiti se u izradu i najzahtjevnijih projekata. Radujemo se suradnji s vama!

Iza portala Webizrada.org stoje 2 poslovanja, svako od njih zaduženo je za specifične segmente i oba vlasnika smatraju se suosnivačima i ravnopravnim izgraditeljima portala i branda Webizrada.org.

“E-media” informacijske usluge
J.J. Strossmayera 7/18, 32 000 Vukovar
Tel.: Zatražite poziv
MB: 97282456
OIB: 45280148806
Žiro račun (IBAN): HR67 2340 0091 1603 1535 1

info@webizrada.org
www.webizrada.org
www.emedia-usluge.hr

VLASNICI I OSNIVAČI portala Webizrada.org

Želimir Graf, direktor – kliknite za životopis
Andrea Iveljić, asistent prodaje i marketinga – kliknite za životopis