Tko kaže da živimo u vremenu u kojem je nemoguće dobro zaraditi, baveći se zanimljivim poslom koji omogućava efektivno učenje i stjecanje iskustava, a koje svakodnevno olakšava zadatke i omogućava znatan porast zarade? Uz PARTNER PROGRAM E-media Vukovar, ovako nešto je na dohvat ruke.

Kome je namijenjen PARTNER PROGRAM?

U PARTNER PROGRAM mogu se uključiti privatni i poslovni subjekti, koji će koristiti vlastite resurse i kanale za promociju usluga E-media Vukovar, te na honorarnoj osnovi stjecati naknadu za uspješnu prodaju istih.

Koji su uvjeti sudjelovanja u PROGRAMU?

Moral mora ostati na visokoj razini

Prije svega, moralni. U Program se mogu uključiti sve osobe koje su svjesne sljedećih činjnica:

 • Da bi se nešto uspješno prodalo, potrebno je biti fokusiran na potrebe potencijalnog kupca, ne na proizvod.
 • Da bi se uspješno bavili prodajom, potrebno je držati u fokusu ono što proizvod može učiniti za kupca.
 • Da bi se uspješno bavili prodajom, potrebno je biti iskren u svojoj namjeri pomaganja drugima (ljudi prepoznaju zlonamjerne trgovce miljama daleko.
 • Da bi se uspješno bavili prodajom, potrebno je prije svega slušati i učiti. Svaki prodajni razgovor je neprocjenjiva lekcija u kojem će Vam Vaše tržište reći što od Vas želi.


E-media Vukovar želi izgraditi kvalitetnu mrežu suradnika i partnera koji će pomagati u gradnji svijesti o brendu Webizrada.org i ni na koji način dovoditi u pitanje etiku našeg poslovanja i odnosa prema klijentima. Ne želimo pod svaku cijenu prodavati svoje usluge i proizvode, bilo kome i na bilo koji način – želimo pronaći kupce kojima su naši proizvodi potrebni i ponuditi im točno ono što će im donijeti korist.

Financijski uvjeti

Drugi, ali nikako manje važni uvjeti su financijski i imaju veze s unaprijed definiranim načinima stjecanja zarade:

 • Način zarade: honorarni, prema proviziji od uspješno obavljenih prodaja.
 • Način isplate: na kraju svakog mjeseca, točnije 30. ili 31. (u veljači 28. ili 29.), uplatom provizije na žiro račun partnera / poslovnog suradnika.
 • Visina provizije:

Zarada

E-media Vukovar zadržava određena prava

Treći, također veoma važan uvjet suradnje, je da partner/suradnik, kao i klijent kome se usluga nudi, prihvaća da E-media Vukovar zadržava pravo prezentiranja usluge / proizvoda kao svog vlastitog uratka. Tako E-media Vukovar zadržava pravo prodanu uslugu / proizvod prezentirati u svom portfoliu (kao uradak izašao iz naše radionice). U slučaju promocije usluge izrade web stranice, klijentu kojem se usluga nudi, važno je dati do znanja da E-media Vukovar zadržava pravo u podnožje izrađene web stranice postaviti povratni link (npr. „Izrada web stranica by Webizrada.org“). Ukoliko klijent inzistira na nepostojanju ovog linka, cijena izrade web stranice se povećava za unaprijed definirani iznos.

Obje strane dužne su potpisati ugovor

I posljednji uvjet za partnerstvo i poslovnu suradnju s E-media Vukovar je potpisivanje ugovora, koji će službeno uokviriti sve dogovore, te pregledno i detaljno objasniti sve pojedinačne stavke koje uvjetuju suradnju. Partner/ poslovni suradnik je osim svog potpisa u ugovor dužan unijeti i svoje bankovne podatke, kako bi bilo moguće vršiti isplatu dogovorene provizije.

Nemate iskustva u prodaji i dobro bi vam došla edukacija?

Nije nam važno ako nemate visoku stručnu spremu, silne godine radnog iskustva, ne govorite raznorazne strane jezike i odlakle dolazite. Važno nam je da osluškujete što kupcima treba, da volite komunicirati s ljudima, svakoj osobi pristupate s osmijehom (bez iznimke), te da ste u stanju ostaviti dobar dojam, čak i ako razgovor koji obavljate ne završi prodajom.

Ako ste osoba / poslovni subjekt koja ne posjeduje vlastite prodajne resurse i kanale, netko tko se dosad nije bavio promocijom i distribucijom tuđih proizvoda, te nemate već formiranu mrežu kupaca kojima su potrebni naši proizvodi, možemo vam ponuditi načine da ju izgradite:

 • Prije svega, omogućit ćemo vam komunikaciju s klijentima putem službene e-mail adrese (npr. marko.marković@webizrada.org).
 • Pružit ćemo vam mogućnost obavljanja službenih telefonskih poziva na naš račun.
 • Opskrbit ćemo vas marketinškim materijalima koji će pružiti dodatne informacije o našim uslugama, kao i savjete vezane za poboljšanje komunikacije s klijentima i bolju prodaju.
 • Također, naći ćemo vam se uvijek pri ruci kad je u pitanju bilo kakva pomoć i savjeti prilikom prodajnog procesa, pri čemu naše sudjelovanje i preuzimanje dijela obaveza prema klijentu neće utjecati na dogovorenu visinu vaše provizije.

Radujemo se suradnji s vama!

E-media Vukovar Team

– – – – – – – – – – – – – – – – –

Iza portala Webizrada.org stoje 2 poslovanja, svako od njih zaduženo je za specifične segmente i oba vlasnika smatraju se suosnivačima i ravnopravnim izgraditeljima portala i branda Webizrada.org.

“E-media” informacijske usluge
J.J. Strossmayera 7/18, 32 000 Vukovar
Tel.: Zatražite poziv
MB: 97282456
OIB: 45280148806
Žiro račun (IBAN): HR67 2340 0091 1603 1535 1

Unos u obrtnom registru – kliknite ovdje

“E-media” informatičke usluge
Fraterščica 120A, 10 000 Zagreb
MB: 97473022
OIB: 50232292222
Žiro račun (IBAN): HR66 2340 0091 1603 7628 5

Unos u obrtnom registru – kliknite ovdje

info@webizrada.org
www.webizrada.org
www.emedia-usluge.hr

VLASNICI I OSNIVAČI portala Webizrada.org

Želimir Graf, direktor – kliknite za životopis
Andrea Iveljić, asistent prodaje i marketinga – kliknite za životopis