Vodič kroz izradu web stranica

Priručnik kroz web izradu
Oduvijek se pitate što karakterizira kvalitetne web stranice – web stranice koje opravdavaju svako investiranje u njih, i to na način da konstantno povećavaju prodaju usluga i proizvoda?

Pomoću našeg vodiča saznajte:

  • 5 ključnih pravila koje većina web stranica ne poštuje
  • kako uvijek biti barem dva koraka ispred konkurencije
  • kako se u tri koraka obraniti od loših web dizajn tvrtki
  • i još mnogo toga

Zatražite besplatan “Vodič kroz izradu web stranica”

Sve što trebate napraviti, jest popuniti podatke u formularu i kliknuti na tipku “Zatražite vodič”. Nakon toga, poslati ćemo vam e-mail sa linkom za potvrdu e-mail adrese. Klikom na taj link, automatski će vam biti poslan vodič ravno na vašu e-mail adresu.

Napomena: Također, na vašu e-mail adresu ćemo vam povremeno poslati novosti iz naše ponude, među kojima će biti i određene pogodnosti i popusti. Svoju e-mail adresu možete ispisati s naše e-mail liste klikom na link za ispis, koji se nalazi u svakom našem promotivnom e-mailu.

Narudžbom našeg PDF vodiča pristali ste na ove uvjete korištenja.

**vaš e-mail biti će korišten isključivo za slanje vodiča i povremenu komunikaciju webizrada.org s vama (s vremena na vrijeme ćemo vam poslati zanimljiv članak koji objavimo na našem webu, a za koji ćemo smatrati da ćem vam se svidjeti). Vaš e-mail nikada neće biti prodan, ili dan nekom drugom na uvid. U svakom trenutku možete zatražiti prekid komunikacije s nama, i to klikom na link za brisanje koji se nalazi pri kraju svakog maila koji dobijete od nas. POŠTUJEMO VAŠU PRIVATNOST!