Vodič kroz izradu web stranica

Priručnik kroz web izradu
Oduvijek se pitate što karakterizira kvalitetne web stranice – web stranice koje opravdavaju svako investiranje u njih, i to na način da konstantno povećavaju prodaju usluga i proizvoda?

Pomoću našeg vodiča saznajte:

  • 5 ključnih pravila koje većina web stranica ne poštuje
  • kako uvijek biti barem dva koraka ispred konkurencije
  • kako se u tri koraka obraniti od loših web dizajn tvrtki
  • i još mnogo toga

Zatražite besplatan “Vodič kroz izradu web stranica”

Sve što trebate napraviti, jest popuniti podatke u formularu i kliknuti na tipku “Zatražite vodič”. Nakon toga, poslati ćemo vam e-mail sa linkom za potvrdu e-mail adrese. Klikom na taj link, automatski će vam biti poslan vodič ravno na vašu e-mail adresu.

Slažem se sa Uvjetima korištenja*
*Slažem se da se moji podaci pohrane, i povremeno koriste u svrhu slanja newslettera i drugih promo e-mailova. Razumijem da se na vlastiti zahtjev u svakom trenutku mogu ispisati s e-mail liste, zatražiti pristup svojim podacima, te ih po želji urediti ili trajno ukloniti iz vaše baze podataka. Za slanje newslettera koristimo MailChimp marketing platformu. Pristankom na naše uvjete korištenja razumijete da će vaši podaci biti spremljeni u MailChimp i obrađeni u skladu s njihovim uvjetima korištenja i pravilima privatnosti. Više informacija na www.mailchimp.com
Hvala - provjerite vaš e-mail sandučić!