Izrada booking portala

Koje usluge spadaju pod izradu booking portala?

Izrada booking portala

Individualan dizajn

Što je individualan dizajn? Ništa manje nego “crtanje” vaše web stranice u Adobe Photoshopu, prema vašim (ili našim) idejama i skicama, od nule. Ovisno o cijeni projekta, klijentima često kreiramo tri različita predloška, te omogućavamo da odaberu onaj koji im se više sviđa.

Wordpress

WordPress integracija

Vaš individualni dizajn pretvoriti ćemo u kvalitetnu WordPress temu, kako biste tijekom rada uživali u ponajboljem i najpopularnijem CMS-u na svijetu.  WordPress će vam također uštedjeti puno vremena pri ažuriranju vaše web stranice.

SEO

SEO

Vaš web ćemo prijaviti na tražilice, povezati sa Google Webmaster i Analytics alatima, kreirati lokaciju vaše tvrtke na Google Places, te vam ugraditi napredan modul za kvalitetnu optimizaciju za tražilice, pomoću kojeg ćete jednostavnije optimizirati vaš sadržaj za ciljane ključne riječi.

Kompleksan sustav pretrage

Kompleksan sustav pretrage

Pretraga jedinica za izdavanje bit će omogućena putem tražilice koja će postojati na naslovnici, kao i u bočnom izborniku unutarnjih stranica (posjetitelju uvijek na dohvat ruke). Na njoj će posjetitelji moći odabrati traženu kategoriju jedinice za rezervaciju. Tražilica će također imati i polja s odabirom perioda najma (kalendare), kako bi se u rezultatima pretrage prikazivale samo one jedinice koje su dostupne za najam u odab-ranom periodu.

Kalendari dostupnosti

Kalendari dostupnosti

Sustav rezervacije / bookinga omogućava jednostavno rezerviranje odabranog smještaja nakon izvršene pretrage. Sustav izlistava rezultate, praćene kalendarom dostupnosti, te omogućava odabir rezervacije (u određenom periodu). Riječ je o nekoliko jednostavnih koraka koji su osmišljeni tako da posjetitelju budu intuitivni i ne tjeraju ga na dodatna pitanja. Sustav za prikaz dostupnosti na kalendarima funkcioniraju u realnom vremenu, te se sve promjene po pitanju dostupnosti jedinica nakon rezervacije i naplate automatizirano ažuriraju.

Online naplata

Automatizirana naplata rezervacija

Sustav online plaćanja omogućava automatizirano plaćanje usluge, nakon što je korisnik odabrao vrstu resursa i period najma. Plaćanje se može odnositi na cjelokupan iznos ponude, ili samo akontacije, a što omogućava automatizirano obračunavanje u vidu integrirane funkcionalnosti. Važno je naglasiti da jedan ovakav sustav ima predviđeno automatizirano slanje potvrda o uplati, račune, notifikacije i sl., tako da administrator koji stoji iza sve zaista ima vrlo malo posla oko pojedinačnih narudžbi.

Prezentacija smještaja

Specifični kanali i alati za prezentaciju smještajnih resursa

Na podstranici za prezentaciju smještajnih jedinica predviđeno je mnoštvo korisnih alata i kanala za što moderniju prezentaciju i što učinkovitiju komunikaciju sa ciljnom publikom. Tako na ovim stranicama predviđamo moderne multimedijalne galerije, kartice sa dodatnim informacijama, module za ocjenjivanje, pojedinačne kalendare dostupnosti, formulare za upit itd..

Sučelje booking portala

Moderno i funkcionalno korisničko sučelje

Korisničko sučelje u pozadini booking portala jednostavno je za korištenje, ali ujedno tehnološki vrlo napredno i kompleksno. Ono sadrži vrlo detaljne informacije o statusu svih pojedinačnih resursa, statističke podatke o rezervacijama i  naplatama, te služi kao odličan alat za menadžment prezentiranom ponudom.

WordPress radionica

Video edukacija za administratora

Baš kao i u slučaju drugih web stranica, naručitelju će na kraju projekta biti isporučene standardne video upute za upravljanje WordPress web stranicama, ali ćemo ih dopuniti i specifičnim edukativnim materijalima za upravljanje booking sučeljem. Na ovaj način ćemo budućeg administratora detaljno educirati, poslije čega će biti u mogućnosti samostalno voditi portal.

Sharing

Sharing tipke

Na svaku podstranicu vaše web stranice ugraditi ćemo tipke za dijeljenje sadržaja na socijalnim mrežama. Tipke ćemo postaviti na uočljivo mjesto, kako bismo vašim posjetiteljima omogućili da vaš sadržaj što jednostavnije podijele s prijateljima na Faecbooku, Twitteru ili Google Plusu.

Kontakt formulari

Kontakt stranica

Kako bi vas potencijalni kupci što lakše pronašli i kontaktirali, izraditi ćemo vam kontakt stranicu sa svim vašim kontakt podacima, adresom prikazanom u Google karti (ako želite, prikazati ćemo vašu lokaciju i pomoću servisa Google Street View), te vam izraditi kompleksan kontakt formular sa poljima po želji.

Responzivnost

Responzivnost

Sada već popularan i raširen pojam “responzivnost” znači ništa manje nego prilagodbu načina prikazivanja vaše web stranice na ekranima svih veličina, što uključuje i mobilne uređaje i tablete. Responzivnost je posebno učinkovita kod mobilnih uređaja, gdje znatno povećava korisničko iskustvo upotrebe web stranice. Najbolje od svega, vašem webu nije potrebna dodatna mobilna verzija, već se iz jednog CMS sučelja upravlja kompletnim sadržajem.

Dodatne usluge (izvan okvira redovne ponude)

Multijezičnost

Multijezičnost

Ukoliko smatrate da vam je potrebna, vašem webu podariti ćemo sposobnost govora na više jezika. Svim jezičnim verzijama upravlja se iz jednog WordPress sučelja (bez obzira na broj jezika, koji je neograničen), a prevesti je moguće apsolutno sve – linkove članaka i stranica, fotografije, statičke elemente (tipke i sl.), izbornike, kontakt formulare, te apsolutno sve elemente web stranice koji sadrže bilo kakav tekst.

Newsletter

Newsletter

Vaš portal ćemo putem kombinacije RSS feeda i e-maila (automatsko slanje e-maila kod dodavanja nove nekretnine) povezati sa programom MailChimp, te na vaš portal postaviti e-mail formular putem kojeg će se vaši posjetitelji moći pretplatili na vaš newsletter. Svaki put kada na portal dodate novu nekretninu, oni će dobiti stilizirani e-mail sa informacijama o toj nekretnini i linkom na vašu web stranicu.

Želite detaljan uvid u našu uslugu, kako biste znali što točno dobivate i na što se tijekom projekta obvezujemo?