Izrada korporativnih web stranica

 • Blanša Marijančević, direktorica tvrtke Šutić d.o.o., Villa Andrea & Olive Tree

  "Vrlo opsežan i učinkovit rad a osobito shvaćanje klijenta i uvažavanje njegovih ideja."

  S ekipom iz Webizrade smo imali veoma uspješnu suradnju. Vrlo opsežan i učinkovit rad a osobito shvaćanje klijenta i uvažavanje njegovih ideja. I na kraju izuzetna potpora na svakom koraku projekta , vrlo dinamična prilagodba zahtjevima i potrebama klijenta. Laka komunikacija, vrlo lagano pronalaženje riješenja za različite situacije te uvijek vrlo iskren pristup klijentu .
 • Luka Gredelj, IT odjel tvrtke ISD d.o.o.

  "Dojma sam da nismo puno trebali pričati o našoj viziji i o tome što hoćemo, a rezultat je bio baš ono što smo i zamislili."


  Trebala nam je nova web stranica, atraktivna, prilagođena današnjim trendovima i u korak sa tehnologijom. Malo smo se raspitali, vidjeli Vaše reference i odluka je vrlo brzo pala. Najviše nam se svidjela susretljivost i pristupačnost djelatnika. Na svaki naš upit smo vrlo brzo dobili odgovor te ste brzo i savjesno uvažavali naše ideje. Dojma sam da nismo puno trebali pričati o našoj viziji i o tome što hoćemo, a rezultat je bio baš ono što smo i zamislili. Također, ni jednom nisam dobio odgovor kako se nešto ne može, što govori o kvaliteti kadra. Smatramo da je suradnja protekla prilično glatko, izašli ste nam u susret u par navrata, te bili apsolutno korektni. Negativnih iskustava jednostavno nije bilo. Očekivanja su se ispunila, te bi svakako tim Web izrade preporučili dalje, pa i svojim korisnicima. Svaka je naša ideja bila uvažena, premda ni sami možda nismo bili svjesni koliko je nešto možda komplicirano za izvesti. Dobili smo gotovi projekt u ruke, upute za što i kako dalje vezano za administriranje, te privlačnu i modernu stranicu. Generalno iskustvo suradnje s Webizrada.org opisao bih ocjenom "5".
 • Helmut Jakesch
  Helmut Jakesch, vlasnik restorana u Beču, restaurant-hofmeister.at

  "Danas smo u mogućnosti efektivnije nego ikada komunicirati s obožavateljima bečke kuhinje i pretvarati ih u goste našeg restorana koji nam se rado vraćaju."

  Austrijanac sam i uvijek sam skeptičan po pitanju suradnje s inozemnim tvrtkama, no, kad je riječ o Webizrada.org, vrlo brzo sam shvatio da nema razloga za brigu i nepovjerenje. Njihov tim se ponio i više nego korektno i profesionalno po pitanju pridržavanja dogovora i termina, što mi je, uostalom kao i svim poslovnim ljudima, bilo najvažnije. Osim toga, velikodušno su nam dijelili savjete kad je riječ o našem prisustvu na internetu te internet marketingu uopće, a u samu web stranicu su ugradili i više od onog što je bilo dogovoreno, bez ikakvih dodatnih naplata. Organizirali su sadržaj na način da posjetiteljima bude atraktivan i vjerno prenosi našu poruku, a rezultati su bili vrlo brzo vidljivi. Danas smo u mogućnosti efektivnije nego ikada komunicirati s obožavateljima bečke kuhinje i pretvarati ih u goste našeg restorana koji nam se rado vraćaju. U svakom slučaju, prezadovoljan sam njihovim uslugama i uvijek ih preporučam od srca.

Po čemu se naše web stranice razlikuju od web stranica naše konkurencije? Evo nekoliko ključnih segmenata:

 • Naše web stranice dolaze uz profesionalno jamstvo – radimo isključivo sa poslovnim subjektima, te naše web stranice donose visok povrat uloženih sredstava i posjeduju bezuvjetnu garanciju ispravnog funkcioniranja.
 • Naše korporativne web stranice su marketinški prilagođene vašim kupcima. Mi ćemo kroz proces planiranja vaše nove web stranice prezentirati vaše proizvode i usluge na jedinstven način kako bi vašim kupcima dali točno do znanja zašto odabrati baš vas.
 • Kroz izradu web stranice kreirati ćemo diferencijaciju između vas i vaše konkurencije, te vašim potencijalnim kupcima prezentirati jasno razrađene prednosti vašeg poslovanja nad konkurencijom
 • Završili smo preko 200 projekata, većinu od toga upravo za tvrtke poput vaše – zato jako dobro poznajemo problematiku i znamo kako osigurati dobre rezultate.
 • PRILAGOĐAVAMO SE VAMA
  Svaka naša web stranica koncipirana je isključivo prema individualnim potrebama i ciljevima vašeg poslovanja, svaki njen segment pomno je osmišljen kako bi ispunila svoju svrhu – da učinkovito prodaje vaše usluge i proizvode i pomogne rastu vašeg poslovanja. Kako izgleda suradnja s nama saznajte ovdje. Individualne prilagodbe se ne odnose samo na prednji dio web stranice, već i CMS sučelje, koje ćemo, ako je potrebno i transformirati, kako biste vašim sadržajem što jednostavnije upravljali.
 • RADIMO S NAJNAPREDNIJIM TEHNOLOGIJAMA
  Web stranice radimo na bazi Bootstrap tehnologija (saznaj više), koristeći se Parallax efektima i animacijama, kako bi vaša web prezentacija ostavila što snažniji dojam na posjetiteljima, poboljšala njegovo korisničko iskustvo, te vas prezentirala kao ozbiljnu i pouzdanu tvrtku, koja prati najnoviji tehnološke trendove, a čime ćete vašem poslovanju nesumnjivo priskrbiti dodatni kredibilitet.
 • NEMA OGRANIČENJA KAD JE RIJEČ O DIZAJNU… PA I FUNKCIONALNOSTIMA
  Sve vaše ideje po pitanu dizajna i koncepta web stranice ćemo uzeti u obzir, jer želimo da krajnji proizvod odgovara vašim uzorima i željama.  To također znači da su svi vaši prijedlozi po pitanju standardnih funkcionalnosti dobrodošli i nemojte se libiti otvoreno reći što biste htjeli da ugradimo na vaš web. Ukoliko se desi da neki vaš zahtjev izlazi iz standardnih okvira predviđenih ponudom, detaljno ćemo vam objasniti koje su alternative moguće.
 • SVE NAŠE WEB STRANICE IMAJU MOBILNU VERZIJU
  Svaki naš web portal je responzivan, tako da vaši posjetitelji mogu ugodno od pretraživati vaš sadržaj i dok su u pokretu. Responzivnošću se bavimo dugo i u stanju smo pružiti vrhunsku uslugu.

Nema skrivenih troškova, naša ponuda je detaljna i dati će vam konkretan uvid u cjelokupnu uslugu i sve naše obveze prema vama.

Imate pitanja? Kontaktirajte nas putem e-maila info@webizrada.org (0-24) ili putem telefona 091 455 1066 (radnim danom od 12-17h).

Zatražite ponudu…

Što je to zapravo izrada web stranice? Koje usluge obuhvaća, te što od nje možete očekivati?

Izrada webova - jedinstveni dizajn

Individualan dizajn

Što je individualan dizajn? Ništa manje nego “crtanje” vaše web stranice u Adobe Photoshopu, prema vašim (ili našim) idejama i skicama, od nule. Ovisno o cijeni projekta, klijentima često kreiramo tri različita predloška, te omogućavamo da odaberu onaj koji im se više sviđa.

Wordpress

WordPress integracija

Vaš individualni dizajn pretvoriti ćemo u kvalitetnu WordPress temu, kako biste tijekom rada uživali u ponajboljem i najpopularnijem CMS-u na svijetu.  WordPress će vam također uštedjeti puno vremena pri ažuriranju vaše web stranice.

Prilagodba CMS-a

Prilagodba CMS-a

Ako imate specifičan sadržaj koji češće morate ažurirati ili želite imati više kontrole nad naprednijim funkcijama vaše web stranice, analizirati ćemo vaše potrebe, te prilagoditi WordPress sučelje upravo vama. Na ovaj način omogućiti ćemo vam maksimalnu učinkovitost u vođenju vaše web stranice.

SEO

SEO

Vaš web ćemo prijaviti na tražilice, povezati sa Google Webmaster i Analytics alatima, kreirati lokaciju vaše tvrtke na Google Places, te vam ugraditi napredan modul za kvalitetnu optimizaciju za tražilice, pomoću kojeg ćete jednostavnije optimizirati vaš sadržaj za ciljane ključne riječi.

Sadržaj

Unos sadržaja

Kako bi vaš web startao s radom što prije, za vas izrađujemo do 20 podstranica, 20 kategorija i 30 članaka, te unosimo do 10.000 znakova teksta s razmakom, do 50 fotografija, do 10 videa s YouTube-a i konfiguriramo do 10 PDF brošura. Ukoliko želite da napravimo još više od ovog – vrlo rado, samo nam naglasite.

Kontakt

Kontakt stranica

Kako bi vas potencijalni kupci što lakše pronašli i kontaktirali, izraditi ćemo vam kontakt stranicu sa svim vašim kontakt podacima, adresom prikazanom u Google karti (ako želite, prikazati ćemo vašu lokaciju i pomoću servisa Google Street View), te vam izraditi kompleksan kontakt formular sa poljima po želji.

Responzivnost

Responzivnost

Sada već popularan i raširen pojam “responzivnost” znači ništa manje nego prilagodbu načina prikazivanja vaše web stranice na ekranima svih veličina, što uključuje i mobilne uređaje i tablete. Responzivnost je posebno učinkovita kod mobilnih uređaja, gdje znatno povećava korisničko iskustvo upotrebe web stranice. Najbolje od svega, vašem webu nije potrebna dodatna mobilna verzija, već se iz jednog CMS sučelja upravlja kompletnim sadržajem.

WordPress radionica

Edukacija za samostalno administriranje web stranice

Svi naši klijenti nakon završetka projekta dobivaju trajan pristup našoj WP radionici, koja sadrži opsežne edukacijske video materijale za uređivanje i izgradnju sadržaja pomoću WordPress-a. Uz pomoć naših edukativnih materijala vrlo ćete jednostavno svladati ažuriranje vaše web shopa, te mu time, uz minimum troškova, omogućiti aktualnost i dinamičnost.

Mike of operator

30 dana besplatne tehničke podrške za pomoć

Nakon isporuke gotove web stranice, poklanjamo vam 30 dana tehničke podrške, za vrijeme kojih putem ticketing sustava stojimo na raspolaganju za pomoć u radu s novom web stranicom i sva pitanja koja budete imali prilikom upoznavanja administratorskog sučelja, mijenjanja sadržaja, upravljanja skladištem i drugih radnji koje će postati vaša svakodnevnica.

Dodatne usluge kojima se može dopuniti standardni paket uz nadoplatu

Multijezičnost

Ukoliko smatrate da vam je potrebna, vašem webu podariti ćemo sposobnost govora na više jezika. Svim jezičnim verzijama upravlja se iz jednog WordPress sučelja (bez obzira na broj jezika, koji je neograničen), a prevesti je moguće apsolutno sve – linkove članaka i stranica, fotografije, statičke elemente (tipke i sl.), izbornike, kontakt formulare, te apsolutno sve elemente web stranice koji sadrže bilo kakav tekst.

E-mail marketing

E-mail marketing podrazumijeva integraciju vaše web stranice s nekim od naprednih e-mail marketing softvera, i to preko različitih web formulara (klasičnih newsletter formulara, formulara za upit, formulara za preuzimanje određenih korisnih sadržaja poput vodiča, kupona za popust i sl.). Integracija omogućava automatizirano prikupljanje kontakt podataka korisnika, a sam e-mail softver kreiranje i vođenje strateških e-mail kampanja.

Društvene mreže

Tipke za dijeljenje sadržaja, društveni zidovi i slični alati podići će korisničko iskustvo vaših korisnika i učiniti da vam se oni uvijek iznova rado vraćaju. Također, integracija Facebook-a i web stranice putem tzv. Facebook Pixel-a je taktika pomoću koje dobivate mogućnost prikazivanja vaših Facebook oglasa točno ciljanoj Facebook publici koja je posjetila određene segmente vaše web stranice. Na ovaj način povećavate učinkovitost vašeg oglašavanja i višestruko povećavate promociju i prodaju vaših proizvoda.

 • Iva Denona, dizajnerica u tvrtki Denona d.o.o.

  "To se ne može" nije postojao kao odgovor

  Tim Webizrade je brzo izradio stranicu prema svim našim željama, uvažili su sve korekcije, naša očekivanja su se u potpunosti ispunila. "To se ne može" nije postojao kao odgovor. Stranica je izrađena bez ijednog telefonskog razgovora, međusobno razumijevanje je bilo odlično! Tim sam preporučila dalje, nadam se da ćemo opet surađivati!

5 razloga zašto je pravi trenutak za izradu web stranice

 1. Vaši potencijalni klijenti vas – više nego ikada prije, traže najprije na internetu. Ako nemate adekvatnu web stranicu, jednostavno ne postojite.
 2. Ako vaša konkurencija nema web stranicu, ovo je vjerojatno jedna od posljednjih prilika da ju izradite prije nje i pomoću kvalitetne prezentacije joj pokupite kupce ispred nosa. Ako pak vaša konkurencija ima web stranicu, sigurni smo da vi možete imati puno bolju, ljepšu, učinkovitiju…
 3. Izrada web stranice je investicija koja spada u poslovni trošak i samim time smanjuje porez na dohodak.
 4. Ako sada krenete s izradom web stranice, već za 2 mjeseca početi s ozbiljnom promocijom online.
 5. Web stranica je najvažnije mjesto za vašu promociju, bez koje ne vrijedi ulagati u nijedan drugi vid oglašavanja. Klikom na oglas vaš kupac želi doći na mjesto gdje može saznati više informacija o vašim proizvodima i uslugama, i po mogućnosti odmah ih naručiti – a to mjesto je upravo vaša web stranica.

Želite detaljan uvid u našu uslugu, kako biste znali što točno dobivate u okviru naše ponude?

Kliknite na tipku i naručite našu akcijsku ponudu, ili se jednostavno raspitajte o detaljima. Ponudu možete zatražiti i putem naše e-mail adrese prodaja@webizrada.org ili putem telefona 091 455 1066 radnim danom od 12-17h.

Požurite i uštedite!

Zatražite ponudu