Izrada web dućana

 • Hrvoje Veber, OPG Hrvoje Veber, pcelarstvo-veber.hr

  "Prezadovoljni smo rješenjima koje su nam implementirali i savjetima koji su nam dali i u budućnosti s njima računamo na sljedeće projekte."

  Mi smo dobri u onome što radimo, ako ne i najbolji, a to je bavljenje pčelarstvom i proizvodnja meda i ostalih vrhunskih proizvoda. Obično ljudi iz naše branše ne idu dalje od toga i ne zamaraju se daljnjim nadogradnjama po pitanju usavršavanja prodaje i marketinga. Mi znamo da je to nužno i tražili smo nekoga tko prvo može shvatiti šta mi želimo i onda na koji način to napraviti uz prihvatljive cjene. Pregledali smo stotine webshopova, primili desetke ponuda, pročitali hrpe materijala,razgovarali sa puno firmi. Ekipa iz Webizrade nas je zaintrigirala i zainteresirala svojim pristupom i idejama, a isto tako i profesionalizmom u kasnijim fazama projekta. Smatramo da smo našli jako dobar tim, ako ne i najbolji. Prezadovoljni smo rješenjima koje su nam implementirali i savjetima koji su nam dali i u budućnosti s njima računamo na sljedeće projekte.
 • Martina Pernar, voditeljica marketinga, Paška sirana d.d., welovecheese.club

  "Zadovoljni smo komunikacijom i razmjenom informacija te brzinom rješavanja zahtjeva"

  Suradnju s Webizradom započeli smo prije godine dana na projektu izrade našeg web shopa We love cheese club by Paška sirana. Suradnja je bila odlična, zadovoljni smo komunikacijom i razmjenom informacija te brzinom rješavanja zahtjeva. Dali su nam konkretne prijedloge za poboljšanje našeg prisustva na internetu. Ponudili su nam vrlo interesantni način prezentacije naše online trgovine u tzv. cartoon stilu što nam se jako svidjelo kao ideja jer je sadržaj prikazan atraktivno i prenosi ideju koju smo htjeli. Ono što bih izdvojila kao poseban benefit suradnje s Webizradom jest konstantna edukacija o suvremenim alatima prezentacije na internetu u vidu slanja raznih priručnika što nam je bilo vrlo korisno. Također, video upute za ažuriranje stranice i unošenje sadržaja, na vrlo jednostavan i razumljiv način olakšavaju nam održavanje stranice. Zadovoljni smo i njihovim sugestijama kao što su Knjižica recepata u pdf-u te kupon s popustima. Tim Webizrade ponio se vrlo profesionalno i korektno te ih svakako preporučamo svima koji žele profesionalnu web stranicu i online trgovinu.
 • Vanja Andročec, vlasnik tvrtke Imp d.o.o., imp-sport.com

  "Webizrada pridaje veliku pažnju detaljima, brzi su i temeljiti u rješavanju problema."

  Webizrada mi je poslala newsletter koji nisam mogao odbiti. Zračio je ozbiljnošću, znanjem i bio je najava odlične suradnje. U svim razgovorima osjetio se profesionalizam i iskustvo, to je bio razlog zašto sam izabrao Webizradu. U suradnji mi se najviše svidjela brzina odgovaranja na upite i stalna želja za unapređenjem stranice i nakon njene izrade. Webizrada pridaje veliku pažnju detaljima, brzi su i temeljiti u rješavanju problema. Profesionalizam je prisutan od samoga početka, od izrade web shopa, kratkih video uputa za korištenje web shopa, pa do svakoga napisanog emaila. Podrška i pomoć je neprestana, što je jako važno pri riješavanju problema. Toplo ću ih preporučujem svima!

Zašto većina web dućana svojim vlasnicima ne zaradi niti kune?


U nastavku su samo neki od razloga, koje trebate zaobići…

 • nepostojeća marketinška taktika za dosljedno dovođenje novih posjetitelja,
 • zbunjujući proces kupovine za kupca,
 • neujednačen dizajn i loše korisničko iskustvo koje web dućan pruža kupcu,
 • kupci teško pronalaze informacije o željenom proizvodu (ili te informacije uopće ne postoje),
 • nekvalitetne fotografije proizvoda,
 • nejasno prikazani i netransparentni troškovi dostave,
 • neorganizirana struktura sadržaja bez jasne vizije i cilja,
 • neuvjerljivost i nepovjerenje kupaca usred manjka informacija o tvrtci i čvrstim jamstvima za kupovinu,
 • nedovoljno istaknuti kontakt podaci.

Po čemu se naši web shopovi razlikuju od shopova naše konkurencije? U nekoliko ključnih stvari:


 • PRILAGOĐAVAMO SE VAMA
  Svaki naš web shop u potpunosti je marketinški i funkcionalno prilagođen naručitelju. Želite prodavati jabuke? Ubaciti ćemo vašim kupcima mogućnost da kupe i sokovnik! Svaki segment web shopa odražavati će vaš prodajni asortiman, a analizom vašeg ciljnog tržišta i vaših potreba omogućiti ćemo vam da svaka kupovina na našem web dućanu donese više novaca nego na bilo kojem drugom konkurentnom rješenju.
 • RADIMO S NAJNAPREDNIJIM TEHNOLOGIJAMA
  Web shopove radimo na bazi Bootstrap tehnologija (saznaj više) i WooCommerce sustava, najnaprednijeg web shopa za WordPress platformu, te jednog od najpopularnijih e-commerce sustava na svijetu.
 • UGRAĐUJEMO DOMAĆE PLATNE PROCESORE – I NE MORATE IH DODATNO PLATITI
  Već od samog starta, putem web shopa moći ćete primati uplate putem PayPal-a, kreditnih kartica (T-com PayWay, WSPay), plaćanja pouzećem ili internet bankarstvom.
 • SVAKI NAŠ DUĆAN IMA SVOJU MOBILNU VERZIJU
  Svaki naš web shop je responzivan, tako da vaši kupci mogu od vas kupovati u pokretu. Responzivnošću se bavimo dugo, te smo u tome jako dobri, što znači da će vašim kupcima vaš online dućan biti daleko lakše koristiti na mobilnim uređajima, nego web dućan vašeg konkurenta.
 • VIDEO EDUKACIJA I PODRŠKA PRILIKOM SAVLADAVANJA RADA NA WEB DUĆANU 
  Većina naših klijenata nema programersko predznanje, pa su svi naši proizvodi i usluge prilagođeni toj činjenici. Zato je dio naše standardne usluge video edukacija za uspješno administriranje i vođenje budućeg shopa, i besplatna tehnička podrška u trajanju od 30 dana – za svu pomoć koja vam zatreba tijekom prvog vremena rada na vašem novom web dućanu.

Nema skrivenih troškova i naknada koje će vas u budućnosti iznenaditi

 

Sve naše ponude su detaljne (ispisane na minimalno 15 strana), jer želimo da ih razumijete i budete 100% sigurni da ono što pružamo odgovara vašim potrebama. Zbog toga ne ostavljamo mjesta iznenađenjima, barem ne negativnim. O svim troškovima bit ćete unaprijed informirani, a čak ćemo vas upozoriti i na one koji nemaju veze s nama i našim radom (npr. naknade kod procesuiranja kreditnih kartica od strane banaka – koje plaćate banci, ne nama).

Zatražite ponudu…

Saznajte kakve web dućane radimo, te što zapravo plaćate!

Izrada webova - jedinstveni dizajn

Moderan dizajn

Što podrazumijeva moderan dizajn? Koncipiranje vaše web stranice prema najnovijim trendovima web dizajna, i očekivanjima današnjeg korisnika – kako bi korisničko iskustvo na vašoj web stranici bilo savršeno, a sam dizajn obavljao svoju prodajnu funkciju. Dizajn vašeg web dućana može se temeljiti na jednom od predložaka iz našeg kataloga, ili može biti potpuno jedinstven i prilagođen vama.

Wordpress

WordPress integracija

Vaš individualni dizajn pretvoriti ćemo u kvalitetnu WordPress temu s integriranim web shopom, kako biste tijekom rada uživali u ponajboljem i najpopularnijem CMS-u na svijetu.  WordPress će vam također uštedjeti puno vremena pri ažuriranju vaše web stranice, unošenju proizvoda, praćenju prodajnih statistika, i sl..

Košarica

SEO

U vaš web shop ćemo ugraditi semantičke oznake prema schema.org specifikacijama, kako biste mogli rangirati na Google-ovim e-commerce rezultatima pretrage. Vaš web shop ćemo prijaviti na tražilice, povezati sa Google Webmaster i Analytics alatima, kreirati lokaciju vaše tvrtke na Google Places, te vam ugraditi napredan modul za kvalitetnu optimizaciju za tražilice, pomoću kojeg ćete jednostavnije optimizirati vaše proizvode za ciljane ključne riječi.

Korisnički račun

Registracija kupaca

Vašim kupcima ćemo omogućiti registraciju u vašem web dućanu, kako bi u budućnosti mogli brže i jednostavnije kupovati. Također ćemo im kreirati vlastito sučelje za pregled starih narudžbi, te praćenje stanja trenutnih narudžbi. Putem vlastitog sučelja kupci će također moći dobivati vaše poruke vezane uz narudžbe. Tijekom registracije, kupcima ćemo omogućiti i registraciju na vaš newsletter, kako biste im mogli slati promotivne e-mail kampanje.

E-mailovi

E-mail obavijesti

U vaš web dućan ćemo implementirati potpuno automatizirane obavijesti kupcima putem e-maila, prilikom nove narudžbe, promjene stanja narudžbe, obavjesti o poslanom proizvodu, i sl.). Također, iste automatizirane e-mailove ćemo personalizirati i atraktivno dizajnirati prema vizualnom identitetu vaše tvrtke. Automatske obavijesti se također šalju administratoru web dućana, te po izboru, na dodatne e-mail adrese po vašoj želji.

Vrste proizvoda

Vrste proizvoda

Već od samog starta rada s vašim web dućanom, imati ćete mogućnost dodavati nekoliko osnovnih vrsti proizvoda – jednostavne proizvode (proizvodi samo s jednom cijenom), varijabilne (proizvode s više karakteristika, kao što je veličina, boja, i sl., i sa različitim cijenama), virtualne (neopipljivi proizvodi kao što su intelektualne usluge), digitalni (proizvodi koji se mogu isporučiti digitalnim putem odmah nakon plaćanja).

Skladište

Upravljanje skladištem

U vaš web dućan biti će implementiran sustav skladišta, koji će automatski
pratiti stanje proizvoda, prema količinama koje ste vi definirali. Sustav će vam poslati obavijest na e-mail svaki put kada proizvod dosegne nisko stanje na skladištu, a ako se proizvod proda, te stanje na skladištu bude nula (0), proizvod će automatski biti uklonjen iz web dućana.

Dostava

Dostava

U vaš web dućan ćemo integrirati vrlo sofisticiran sustav za izračunavanje troškova dostave, prema težini, ili dimenzijama paketa, prema mjestu dostave, ili nekom trećem  parametru. Moguće je definirati neograničene metode dostave, grupirati ih u klase, te im dodavati grupirane proizvode. Također, moguće je definirati načine dostave prema poštanskom broju.

Vezani proizvodi

Vezani proizvodi

Kako biste povećali vrijednost svake kupovine na vašem dućanu, integrirani sustav up-sell i cross-sell omogućiti će vam da prilikom pregledavanja određenog proizvoda i prilikom narudžbe (u košarici) kupcu bude prikazan proizvod koji vi odredite.  Na ovaj način, vrlo jednostavno možete udvostručiti vrijednost svake kupovine u vašem dućanu, pružajući vašim kupcima više prilika za trošenje novca.

Varijacije

Atributi i varijacije

Atributi i varijacije su, kao što i ime sugerira, određene različitosti proizvoda. Npr., jedna majica može imati više boja, ali i veličina. Sustav varijacija u našem web dućanu vam dozvoljava precizno definiranje cijena određenog proizvoda. Npr. majicu plave boje i XL veličine možete naplatiti 120 kn, a majicu plave boje i L veličine 110 kn, i sl., bez potrebe za kreiranjem zasebnih proizvoda.

Recenzije

Recenzije

Recenzije su sjajan način da budućim kupcima pokažete zadovoljstvo svojih postojećih kupaca, te dokažete kvalitetu i popularnost vašeg proizvoda kroz socijalni dokaz. Svaki proizvod može dobiti vlastitu recenziju – recenzije se mogu isključiti i uključiti unutar administratorskog sučelja svakog pojedinog proizvoda. Da bi se recenzija pojavila na prednjoj strani web dućana, mora ju odobriti administrator.

Kuponi

Kuponi

Sustav kupona  omogućava kreiranje kodova za popuste na određene proizvode. Unutar administratorskog sučelja postoji vrlo kompleksno sučelje za konfiguriranje različitih vrsta kupona (kuponi s popustom na postotak, na određeni iznos, jednokratni, i sl.).   Kodove za kupone možete kreirati sami, i podijeliti potencijalnim ili postojećim kupcima, kako biste promovirali vaš dućan ili proizvode. Kupac kod kupona upisuje u košarici, prije plaćanja.

Načini plaćanja

Načini plaćanja

U vašem web dućanu ćemo, u dogovoru s vama, omogućiti više načina plaćanja, kao što je: plaćanje pouzećem, plaćanje izravno na račun tvrtke, plaćanje kod preuzimanja, te plaćanje kreditnim karticama ili PayPal-om. Ukoliko želite koristiti domaći platni procesor za procesuiranje kreditnih kartica, ugraditi ćemo vam WSPay, jedan od popularnijih na hrvatskom tržištu, pomoću kojeg ćete moći primati uplate preko kartica kao što su American, Diners, Visa, MasterCard, Maestro.

Unos proizvoda

Unos proizvoda

Kako bi vaš web shop startao s radom što prije, za vas ćemo unijeti do 50 proizvoda, sa do 10 fotografija, 2 videa i 5 PDF brošura po proizvodu. Za sve proizvode ćemo konfigurirati cijene, načine dostave i sve potrebne karakteristike kako bi od samog starta rada dućana vaši kupci te proizvode mogli odmah naručivati, te kako biste vi što prije mogli početi zarađivati.

SEO

Atraktivna košarica

Košarica omogućava posjetiteljima jasan pregled odabranih proizvoda sa cijenama i količinama. U košaricu ćemo vam integrirati i automatski kalkulator troškova dostave, te polje za upis kupon koda za popust. Također, na košarici ćemo vam omogućiti i prikaz cross-sell proizvoda, kako biste kupcima ponudili dodatne proizvode za kupovinu, prije nego se upute na blagajnu.

Responzivnost

Responzivnost

Sada već popularan i raširen pojam “responzivnost” znači ništa manje nego prilagodbu načina prikazivanja vašeg web shopa na ekranima svih veličina, što uključuje i mobilne uređaje i tablete. Responzivnost je posebno učinkovita kod mobilnih uređaja, gdje znatno povećava korisničko iskustvo upotrebe web shopa, čime ćemo vašim kupcima omogućiti kupovinu u pokretu. Najbolje od svega, vašem webu nije potrebna dodatna mobilna verzija, već se iz jednog CMS sučelja upravlja kompletnim sadržajem.

WordPress radionica

Edukacija za samostalno administriranje web stranice

Svi naši klijenti nakon završetka projekta dobivaju trajan pristup našoj WP radionici, koja sadrži opsežne edukacijske video materijale za uređivanje i izgradnju sadržaja pomoću WordPress-a. Uz pomoć naših edukativnih materijala vrlo ćete jednostavno svladati ažuriranje vaše web shopa, te mu time, uz minimum troškova, omogućiti aktualnost i dinamičnost.

Mike of operator

30 dana besplatne tehničke podrške za pomoć

Nakon isporuke gotove web stranice, poklanjamo vam 30 dana tehničke podrške, za vrijeme kojih putem ticketing sustava stojimo na raspolaganju za pomoć u radu s novom web stranicom i sva pitanja koja budete imali prilikom upoznavanja administratorskog sučelja, mijenjanja sadržaja, upravljanja skladištem i drugih radnji koje će postati vaša svakodnevnica.

Dodatni alati koji mogu biti sastavni dio vašeg web dućana

Multijezičnost

Ukoliko smatrate da vam je potrebna, vašem web shopu podariti ćemo sposobnost govora na više jezika, kako biste mogli prodavati vaše proizvode i na stranim tržištima. Prilagoditi ćemo valute, poreze, i sve što je potrebno za kupce sa drugih govornih područja. Svim jezičnim verzijama upravlja se iz jednog WordPress sučelja (bez obzira na broj jezika, koji je neograničen), a prevesti je moguće apsolutno sve.

E-mail marketing

Na blagajni dućana, pri završetku kupovine i u trenutku kada je vaš kupac najraspoloženiji za dodatne odabire, prikazati će mu se polje za odabir pretplate na vaš newsletter. Na ovaj način, velika većina vaših kupaca nalaziti će se i na mailing listi, čime ćete moći automatizirano izgrađivati bazu podataka kupaca. Također, na točno određeno mjesto web dućana, koje ćemo definirati u dogovoru s vama, postavit ćemo strateški web formular, a koji će poslužiti za regrutiranje dodatnih pretplatnika na vaš newsletter i izgrađivanje baze kontakata koji će ubuduće biti vaša vjerna publika.

Društvene mreže

Registracija putem društvenih mreža na vašem web dućanu, tipke za dijeljenje sadržaja, društveni zidovi i slični alati podići će korisničko iskustvo vaših kupaca i učiniti da vam se oni uvijek iznova rado vraćaju. Također, integracija Facebook-a i web dućana putem tzv. Facebook Pixel-a je taktika pomoću koje dobivate mogućnost prikazivanja vaših Facebook oglasa točno ciljanoj Facebook publici koja je posjetila određene segmente vašeg web dućana. Na ovaj način povećavate učinkovitost vašeg oglašavanja i višestruko povećavate prodaju vaših proizvoda.

 • Marin Sišul, voditelj online prodaje na mirnasisul.com

  "Preporuke za ljude koji web shvaćaju kao danas osnovni alat za bilo koji oblik posla!"

  Suradnju sa Webizrada.org tj. tvrtkom obART GRAF započeli smo prije više od godinu dana na projektu izrade stranice www.sentencia.com.hr zamišljenog kao portal za trajno uklanjanje kamenca iz vode. Nedavno smo krenuli u redizajn tj. izradu naše osnovne stranice www.aquapur.hr budući da stara stranica nije ispunjavala zahtjeve koje su nove web mogućnosti pružale. U međuvremenu od Webizrade smo naručili i izradu web dućana za akademsku slikaricu Mirnu Sišul www.mirnasisul.com. Osim izrade i osmišljavanja web projekta, Webizrada je konfigurirala, razvila, implementirala i dovela do kraja sve dodatne module što smo poželjeli i predložili... Facebook integracije, Twiter, marketing kampanje, pisanje prodajnog pisma, dali su odgovore na specifičnosti koje postoje... na sva tri projekta. Webizrada. org savršeno poštuje rokove i zadane ciljeve. Sa Webizrada.org se lako i jednostavno dogovoriti, lako ih je razumijeti. Prije kretanja u posao ponude koje izrade te popratni tekst u mailu objasni i pojasni gotovo sve. Tijekom rada na projektu na isti način. Izmjena informacija i ideja je izvrsna. Da ne spominjem upute koje dostave na kraju posla za lako unošenje i ažuriranje stranice , kada ista zaživi na internet nebu. I kada je projekt on-line stoje na raspolaganju za sva pitanja i možebitnu pomoć. Koristim priliku da preporučim Webizrada.org i gospodina Želimira Grafa sa svojim timom svim ozbiljnim ljudima koji žele naprijed, a web shvaćaju kao danas osnovni alat za bilo koji oblik posla.
 • Mario Božiković, direktor tvrtke Mark 2 d.o.o., kupiled.eu/store

  "Ekipa Webizrade u potpunosti je ispunila naša očekivanja"

  Ekipa Webizrade u potpunosti je ispunila naša očekivanja. Odlična komunikacija prilikom izrade web stranice, brzi odgovori i djelovanje po našim zahtjevima. Hvala na poduci za korištenje aplikacijskog software-a za ažuriranje stranice, te nadopunjivanje sa različitim tekstualnim, video te audio sadržajima. Preporučamo svima koji žele imati profesionalnu web stranicu.

7 razloga zašto je pravi trenutak za izradu web dućana

 1. Web prodaja u Hrvatskoj i regiji rapidno raste i korisnici imaju sve više povjerenja u plaćanje online. Ovaj trend ne treba propustiti.
 2. Ako vaša konkurencija nema web dućan, pravi je trenutak da ju preduhitrite i pokupite joj kupce ispred nosa. Ako pak vaša konkurencija ima web dućan, vrijeme je da joj pokažete tko je glavni!
 3. Izrada web dućana je investicija koja spada u poslovni trošak i samim time smanjuje porez na dohodak.
 4. Ako sada krenete s izradom web dućana, već za 2 mjeseca možete početi prodavati online.
 5. Web dućan je najvažnije mjesto za vašu promociju i prodaju, bez koje ne vrijedi ulagati u nijedan drugi vid oglašavanja, jer klikom na oglas vaš kupac želi doći na mjesto gdje može saznati više informacija o vašim proizvodima, i po mogućnosti odmah ih kupiti – a to mjesto je upravo vaša web trgovina.
 6. Online trgovina štedi niz resursa koje zahtijeva fizička trgovina – krenuvši od najma fizičke lokacije za prodaju, preko režija i pratećih troškova koje ona zahtijeva, pa do troškova uposlenika.

Saznajte više o mogućnostima izrade web dućana u okviru naše blagdanske ponude (-20% + godinu dana besplatnog smještaja i održavanja)

Ukoliko su vaše potrebe specifične, u mogućnosti smo vam pružiti potpuno personaliziranu uslugu – prilagođenu vašim potrebama. Stoga, ako su vaše potrebe jedinstvene, pozivamo vas da ih podijelite s nama i zatražite našu ponudu.

Ponudu možete zatražiti i putem naše e-mail adrese prodaja@webizrada.org ili putem telefona 091 455 1066 radnim danom od 12-17h.

Požurite i uštedite!

Zatražite ponudu