Kako izgleda suradnja s nama?

Tko smo i po čemu smo drukčiji?

Fokusiramo se na prodaju vaših usluga i proizvoda pomoću dizajna, razvoja web sustava i integracije različitih marketinških alata i kanala. Webizrada.org je koncept koji svojim klijentima daje sve što je potrebno da posjetitelj na njihovom webu nešto kupi, javi se, ponovo navrati…

1 Vaš upit

Kontaktirajte nas bez obaveze i saznajte što možemo napraviti za vas. Kontaktirati nas možete putem e-mail adrese info@webizrada.org, broja telefona +385 91 455 1066 ili web formulara. Naš tim spremno čeka vaš upit, a naša vam ponuda stiže u roku najviše 24h.

2 Analiza

Točno, radimo web stranice, no one su za nas ponajprije marketinški medij – glasilo pomoću kojeg prenosimo jedinstvenu poruku vašem ciljnom tržištu na internetu. Kako bi usluga bila maksimalno prilagođena vama, konkretnom planiranju dizajna i marketinga sadržajem prethodi analiza vašeg poslovanja, dosadašnjeg web marketinga, poslovnih ciljeva i ciljeva koje želite postići pomoću internet marketinga. Upravo rezultati tog „istraživanja“ daju nam najbolje smjernice za izradu web stranice koja aktivno prodaje vaše usluge.

3 Projekt

Svaki segment projekta (planiranje dizajna, koncepta i marketinga sadržajem stranice) se implementira isključivo prema specifičnostima poslovanja za koje radimo – iznoseći pritom naše vlastite ideje i prijedloge, te uzimajući u obzir sve eventualne želje, ideje, uzore, pa čak i skice ako ih klijent ima. Na svakom projektu s klijentima surađujemo kao s partnerima, jer smatramo da zajedničkim snagama možemo doći do boljeg rezultata, s obzirom da je klijent taj koji najbolje poznaje svoju ciljnu skupinu i svoje poslovanje. Naravno, u slučaju da klijent cijelokupno planiranje želi prepustiti nama, i to je moguće.

4 Podrška

Pomažemo i savjetujemo – uvijek besplatno! Radimo to i kad pitate, i kad ne pitate. Zašto? Jer smatramo da se najvažnije stvari na svijetu ne mogu kupiti – ljubav, sreća, i mi bismo dodali, prijateljski savjet. Ne vjerujete? Javite nam se i probajte nam postaviti jedno pitanje. Dobit ćete 10 odgovora, garantirano. Ono što se također trudimo dovesti na jednu bolju razinu nego je to u ovom poslu praksa, jeste osigurati klijentu kvalitetno vodstvo u internet marketingu, nakon što izradu web stranice privedemo kraju. U tom smislu u okviru svake naše ponude klijentima osiguravamo individualnu video edukaciju za vođenje (administriranje) portala, SEO edukaciju koja obuhvaća strategije optimiziranja budućeg sadržaja, tehničku podršku za sve vrste pitanja i savjetovanja u radu sa internet marketing alatima, kao i dodatne marketinške materijale čiji je smisao pomoći u ostvarivanju poslovnih ciljeva.

5Zaštita

Web stranica je važan alat za prodaju vaših usluga i proizvoda, zato ju shvaćamo ozbiljno. Vodimo računa o njenom smještaju i stabilnosti, brzom radu i zaštićenosti od virusa. Kako radi vaša web stranica i koliko su korisnici zadovoljni njenim performansama, govori o našem radu i usluzi. Zato ne treba čuditi što 24 sata dnevno ulažemo vrijeme, trud i volju u održavanje i sigurnost vaših web alata.

Jednom naš klijent, uvijek naš klijent

Za razliku od većine konkurencije, koja, jednom kada primi vašu završnu uplatu, nestane u oblaku magle i ne može ju se više dobiti niti jednim modernim sredstvom komunikacije, mi smo i dalje tu. Stojimo iza onoga što radimo i tako će biti zauvijek. Ne vjerujete nam? Pitajte naše klijente…Sve što radimo za vas ima garanciju – ili ste zadovoljni, ili vraćamo novac, bez puno filozofije. Ne želimo nezadovoljne klijente, jer znamo da ništa ne uništava posao tako brzo kao loša referenca. I zato, ako smo vas prihvatili kao klijenta, to je zato što znamo da vam možemo pomoći (ovo znači da klijente ponekad i odbijemo).Jamčimo:
  • da ćemo ispuniti sva obećanja obuhvaćena službenom ponudom, dostavljenom prije početka suradnje,
  • da ćemo se pridržavati dogovorenih vremenskih rokova i nećemo biti razlog kašnjenja isporuke naših proizvoda i usluga,
  • da ćemo dizajn i koncepciju web stranice prilagoditi svim službenim i neslužbenim dogovorima, kao i vašim prijedlozima i idejama koje iskažete prije samog početka radova.
Naše obveze definiramo i službenim Ugovorom o suradnji. Ukoliko se ispostavi da nismo u stanju ili mogućnosti izvršiti ono što smo naveli u ponudi ili nemamo dovoljno sluha za vaše želje i zahtjeve koji se tiču dizajna i koncepcije vašeg weba, ne oklijevajte zatražiti uplaćeni novac, a mi ćemo ga bez pogovora uplatiti natrag na vaš račun.

Naši podaci:

obART GRAF j.d.o.o.
Ilije Gregorića 47, 10290 Zaprešić
E-mail: info@webizrada.org (0-24)
Tel.: +385 91 455 1066 (12-17 radnim danom)
MBS: 081067579
OIB: 77042041213
IBAN: HR5323400091110832702 (PBZ d.d.)
SWIFT: PBZGHR2X