Marketing društvenim mrežama

Koje usluge spadaju pod marketing društvenim mrežama?

Implementacija isprobanih marketinških taktika na najpopularnijim društvenim mrežema predstavljaju nezaobilaznu strategiju kvalitetnog internet marketinga.

Više o potencijalu Facebook marketiga saznajte u našem besplatnom priručniku kojeg možete preuzeti ovdje, ili na našem blogu, u kategoriji Socijalne mreže.

Facebook Page

Kreiranje i dizajn službenih stranica na društvenim mrežama

Izrada službenih stranica i profila na najpopularnijim društvenim mrežama, te otvaranje i dizajn YouTube kanala, prvi su korak do uspješnog marketinga na društvenim mrežama.

Alati socijalnih mreža

Povezivanje web stranice sa alatima društvenih mreža

Vaša web stranica može lako postati meta vaše ciljne publike – upravo jer obiluje atraktivnim i interaktivnim kanalima povezanim sa društvenim mrežama, poput Facebook Connecta, Facebook Like Boxa, Tweeter Streama, YouTube Streama, Social Walla i sl..

Facebook oglašavanje

Facebook, Instagram i Twitter oglašavanje

Za vas pišemo oglase, konfiguriramo oglašivačke kampanje prema vašim specifičnim potrebama, te nadgledamo njihov tijek. Tjedno vam dostavljamo izvještaje o njihovoj uspješnosti. Ukoliko je potrebno, za klijenta konfiguriramo i tzv. remarketing kampanje, ako društvene mreže pružaju takvu mogućnost.

Facebook Like Tab

Dizajn Facebook Like Taba

Like Tab je strateško mjesto vašeg marketinga, zato je važno da bude osmišljen kreativno i atraktivno, te da ponudi publici atraktivan sadržaj na najinteraktivniji način.

Facebook strategije

Facebook strategije

Facebook strategija podrazumijeva sinkronizaciju niza usluga, među kojima je i e-mail marketing, u svrhe što intenzivnijeg i uspješnijeg skupljanja obožavatelja vašeg poslovanja.

Facebook aplikacije

Facebook aplikacije

Postoji niz načina za skupljanje obožavatelja, a među istaknutima i najpoznatijima su aplikacije za natječaje, nagradne igre, dodjelu kupona, mini web dućane prezentirane na Like Tabu itd..

Želite detaljan uvid u našu uslugu, kako biste znali što točno dobivate i na što se tijekom projekta obvezujemo?