Mobilni marketing

Koje usluge spadaju pod mobilni marketing?

Kako biste svojim klijentima bili uvijek dostupni, čak i u pokretu, kreirat ćemo vam mobilnu verziju weba, ili Android aplikaciju koju ćete moći ažurirati preko standardnog WordPress CMS-a

Responzivnost

Responzivnost

Što je individualan dizajn? Ništa manje nego “crtanje” vaše web stranice u Adobe Photoshopu, prema vašim (ili našim) idejama i skicama, od nule. Ovisno o cijeni projekta, klijentima često kreiramo tri različita predloška, te omogućavamo da odaberu onaj koji im se više sviđa.

Android aplikacije

Android aplikacije

Mobilna aplikacija biti će zasnovana na stvarnoj verziji web stranice, biti će uvijek on-
line i dostupna posjetiteljima kao i web stranica. Svaka promjena sadržaja web stranice odraziti će se i na mobilnoj aplikaciji, bez potrebe za objavom update-a aplikacije preko Google Play app dućana. Vaša Android aplikacija biti će dostupna kao besplatni download na Google Play dućanu, moći će se preuzeti i instalirati na svaki Android telefon.

iOS aplikacije

iOS aplikacije

Izrada iOS aplikacije podrazumijeva dizajn i izradu aplikacije pogodne za Apple mobilne uređaje kao što su iPhone i iPad, te objavu aplikacije u App Store-u. Svaka promjena sadržaja web stranice odraziti će se i na mobilnoj aplikaciji, bez potrebe za objavom update-a aplikacije. Specifičnosti iOS aplikacije definiraju se individualno, prema potrebama i željama naručitelja.

Želite detaljan uvid u našu uslugu, kako biste znali što točno dobivate i na što se tijekom projekta obvezujemo?