NAGRADNI KVIZ: Poklanjamo izradu web stranice i druge vrijedne usluge

Koga nagrađujemo i kakve poklone dijelimo?

Odlučili smo nagraditi nekoliko primatelja našeg newslettera zanimljivim i vrijednim uslugama internet marketinga:

 • 1 primatelj našeg newslettera (fizička osoba ili tvrtka) bit će nagrađen besplatnom izradom Basic web stranice (o kojoj možete više saznati ovdje).
 • 1 primatelj našeg newslettera (fizička osoba ili tvrtka) bit će nagrađen kuponom s 50% popusta na izradu web trgovine po mjeri (više o usluzi saznajte ovdje).
 • 2 primatelja našeg newslettera (fizičke osobe ili tvrtke) bit će nagrađeni kuponom s 30% popusta na izradu web stranice po mjeri (više o usluzi saznajte ovdje).
 • Čak 3 primatelja našeg newslettera (fizičke osobe ili tvrtke) bit će nagrađeni besplatnim najmom web hostinga za narednih godinu dana (više o usluzi hostinga i našem Basic hosting paketu saznajte ovdje).

Ispunite upitnik i sudjelujte u nagradnom kvizu:

 • Nagradna pitanja

  U nastavku su tri lagana pitanja o internet marketingu, čije odgovore možete pronaći u člancima iz našeg bloga (linkovi na članke s odgovorima navodimo ispod svakog pitanja). Uvjet za sudjelovanje u kvizu i dobivanje jednog od naših poklona su točni odgovori na naša pitanja. Sretni dobitnici će biti odabrani metodom slučajnog odabira, putem servisa random.org. Sretno!
 • Odgovore na ovo pitanje ćete pronaći u našim člancima na sljedećim linkovima:
  SSL certifikat kao novi SEO faktor
  Oznaka “Nije sigurno” za web stranice bez SSL cerifikata
 • Odgovore na ovo pitanje ćete pronaći u našem članku na sljedećem linku:
  Mobilno prilagođene web stranice imaju prednost na Google-u
 • Željeni poklon

  Želja nam je osigurati vam prave poklone. Nekima od sudionika neće biti potrebna izrada web stranice, jer ju već imaju, ali bi im dobro došao besplatan najam hostinga, ili pak ušteda pri izradi web trgovine. Stoga, odaberite uslugu koju si ponajviše priželjkujete, i olakšajte nam posao prilikom dodjele poklona.
  Molimo odaberite željeni poklon, kako bismo bili sigurni da vas nagrađujemo uslugom koju zaista priželjkujete, tj. koja vam je zaista potrebna.
 • Vaši podaci

  Upoznajte nas što detaljnije sa svojim poslovanjem, jer to je jedan od uvjeta kvalitetne buduće suradnje između vaše i naše tvrtke. Želimo vam sretno sudjelovanje u nagradnom kvizu i radujemo se mogućoj suradnji s vama!

*Sretni dobitnici bit će odabrani 17.05.2019. putem servisa random.org i o tome informirani putem e-mail adrese koju su ostavili u formularu. Imena sretnih dobitnika bit će objavljena i putem našeg službenog newslettera, kao i na našoj službenoj Facebook stranici. Lajkajte nas i pratite. Budite redovito informirani o našim posebnim ponudama i pogodnostima prijavom na naš newsletter, čiji se formular nalazi u desnom bočnom izborniku ove stranice.

Imate bilo kakvih pitanja o sudjelovanja u našem kvizu, ili problema sa slanjem vaših odgovora?

Obratite nam se putem e-mail adrese info@webizrada.org ili broja telefona +385 91 455 1066 – naš tim vam stoji na raspolaganju.