Naša vizija poboljšanja vašeg poslovanja

Naša vizija poboljšanja vašeg poslovanja ima veze s činjenicom da, za razliku od većine onih koji pružaju slične usluge, mi VAŠ DOM na internetu doživljavamo kao neraskidivo jedinstvo između djelovanja PROVJERENIH MARKETINŠKIH ALATA, COPYWRITINGA (vještine pisanja) i VIZUALNE PREZENTACIJE vaše tvrtke. Vrijednost ovih strategija neprocjenjivo raste za vrijeme njihove interakcije, no to je tajna koju stručnjaci internet marketinga radije čuvaju za sebe. Pogađate zašto? Naravno, zato što njihova udruženost predstavlja dobitnu kombinaciju, a svakog tko ju zna preko noći može učiniti vlasnikom pravog malog bogatstva. No, za razliku od naših konkurenata, mi vam nećemo tajiti kako do njega da dođete...

Vizualna prezentacija

Baš kao domu krov, odgovarajuća i privlačna vizualna prezentacija zaštitni je plaš i aureola vašeg poslovanja, ali ujedno aura i karizma, koja vas ističe pred konkurencijom. No, ne zaboravite, kuća se nikada ne gradi od krova, o njemu se posljednjem odlučuje. Osim toga, iako je imati ga nad glavom najvažniji prioritet, to nije nešto čime se trebate zadovoljiti.

Više

Copywriting

Copywriting je pojam čije je značenje kompleksno, ali o kojem je, dok razmišljate o svom webu, dovoljno imati na umu samo jedno: on je jasno definiran cilj i razumljivo izražena poruka, jasna koncepcija i strateški organiziran sadržaj. Copywriting je pomno odabran način komunikacije s korisnicima vaših usluga i najzahvalnije sredstvo dominacije nad konkurencijom.

Više

SEM
(Search engine marketing)

E-mail marketing
(Newsletter i direktna prodaja)

Socijalne mreže
(Facebook, Twitter, YouTube,...)

E-commerce
(Prodaja putem interneta)

Ova 4 marketinška alata čine stabilnu osnovu vašeg poslovanja - oni vas, svaki na svoj način, drže iznad tla na najgušćem tržištu i u najtežim vremenima. Ne zaboravite, što su vam čvršći temelji, to su manje šanse da se vaš (poslovni) dom uruši.