Pohvale

 • Renata Filipčić Fio i Mate Fio, vlasnici web trgovine limacshop.hr

  "Posebno moramo istaknuti cijenu kao odličan omjer uloženog i dobivenog."

  Nakon intenzivne potrage za web developer-ima privukli su nas sa svojom jednostavnošću, visokim stupnjem profesionalnosti i količinom znanja kojom su nam prezentirali mogućnosti i ciljeve koje će nam pružiti naš projekt i time nam olakšali našu konačnu odluku. Posebno moramo istaknuti cijenu kao odličan omjer uloženog i dobivenog.Najviše mi se svidjela njihova jednostavnost, pristupačnost i stručnost . Posebno možemo istaknuti njihovu spremnost na pomoću i savjete u bilo kojem trenutku . Svaki problem na koji smo naišli je brzo i efikasno riješen.Naša iskustva sa timom Webizrada.org su samo pozitivna. Svi rokovi su ispoštovani, te su ispunili sva naša očekivanja. Definitivno ih bi preporučili svakome tko se odluči za web trgovinu, te za bilo koji segment njihovog poslovanja. Projekt nam je omogućio dostupnost naših proizvoda van naše županije, te promociju naše trgovine.
 • Arian Disković, Udruga HUHIV, voditelj projekta Volim zdravlje

  "Planiramo kontinuirano održavanje i razvoj, nadogradnju i daljnju promociju e-učenja prema svim ciljnim skupinama u budućnosti."

  Temeljem proteklih suradnji u implementaciji portala udruge HUHIV www.huhiv.hr, web stranice koja funkcijski i sadržajno godinama bilježi eksponencijalni rast, izabrali smo istog izvoditelja za implementaciju edukativne platforme www.volimzdravlje.hr - tvrtku obART GRAF (o uspješnosti ranije suradnje pročitajte u preporuci Udruge HUHIV).

  Nakon provedenih stručnih edukacija u srednjim medicinskim školama, osim unaprjeđenja znanja mladih, osnovni cilj bio je prikupiti njihove povratne informacije, interese, zablude i teme u kojima im je potrebna dodatna podrška u znanju. Mlade smo na taj način uključili u oblikovanje obrazovnih sadržaja i tema sa zadatkom izrade održive edukativne platforme u suradnji sa brojnim medicinskim i zdravstvenim stručnjacima.

  U suradnji sa izvoditeljima implementacije e-learning platforme tvrtkom obART GRAF, brojnih funkcionalnosti i prilagodbi te u suradnji sa agencijama BBDO i Dialog komunikacije koji su nam pomogli u kreiranju vizualnog identiteta i svih potrebnih elemenata, kao i suradnji sa HZJZ-om kao partnerom projekta i brojnim zdravstvenim stručnjacima koji su zajedno s nama izrađivali e-leraning tečajeve, stručne i edukativne sadržaje, implementirana je stranica www.volimzdravlje.hr. Stvoren je jedinstven, održiv i fokusirani sustav e-učenja koji obuhvaća specifične teme zdravlja namijenjene postojećim i budućim zdravstvenim djelatnicima.

  Promocija edukativne platforme Volim zdravlje u suradnji sa partnerom projekta planirana je u rujnu 2020. u sklopu ciljane kampanje koja obuhvaća srednje medicinske škole u cijeloj Hrvatskoj i buduće zdravstvene djelatnike.

 • Vlatko Krznarić, voditelj web trgovina tda.hr i zadarska-tiskara.eu

  "Ovaj posao je odrađen u vrlo kratkom vremenu, vrlo profesionalno i na naše veliko zadovoljstvo."

  S obzirom kako smo bili u potrebi za uslugom izrade dva WebShopa, sasvim slučajno smo iz razgovora s prijateljem čuli za ovu tvrtku, koju smo odmah potom kontaktirali, objasnili što konkretno želimo i vrlo brzo smo postigli dogovor, te smo krenuli u realizaciju projekta. Kako smo tvrtka s 30-godišnjim radnim iskustvom i imamo bogato iskustvo u komunikaciji, kako s raznim tvrtkama, tako i s privatnim osobama, ova ekipa nam je "legla na prvu"! Imaju izuzetno kvalitetan i profesionalan pristup klijentu, pristupačni su i vrlo komunikativni. U realizaciji projekta nismo naišli na problem koji nije bio riješen na naše zadovoljstvo. S obzirom na ozbiljnost ova naša dva projekta, očekivali smo puno više problema u njihovoj realizaciji, no dogodilo se nešto sasvim suprotno našim očekivanjima! Ovaj posao je odrađen u vrlo kratkom vremenu, vrlo profesionalno i na naše veliko zadovoljstvo. Svakako da ćemo ovu tvrtku sa zadovoljstvom preporučiti svakom onom tko treba ovakve usluge, koje oni pružaju. Omjerom cijene i kvalitete smo više nego zadovoljni i držimo kako su na tom području više nego korektni, uz niz dodatnih potpuno besplatnih intervencija, koje su nam činili, a nisu uopće bili predmet našeg međusobnog ugovora! Čista petica za sve!
 • Daniel Kragulj, OFFICIUM PARTNER d.o.o., skyoffice.hr

  "Fleksibilnost, sugestivnost, podrška, točnost…"

  Sve to a i puno više odlike su tima Webizrade stoga im upućujemo pohvale jer su uspjeli našu viziju pretvoriti u modernu i funkcionalnu web stranicu čime je zaokružena ponuda poslovnog objekta Sky Office.
 • Tanja Markovčić, Jumbo company d.o.o., jumbodoors.com

  "Besprijekorna komunikacija s dizajnerima i pridržavanje rokova"

  Bila nam je potrebna izrada web stranice za novu djelatnost, a u jednom od newsletter-a pročitali smo koje sve usluge Webizrada.org nudi. Ponuda je imala sve one segmente, koje smo htjeli kod naše stranice pa smo provjerili njihove ranije uratke i pronašli se u jednom od dizajna. Rezultat projekta je bio puno bolji nego što sam očekivala. Usluga u vidu izrade same stranice, komunikacija s dizajnerima te naknadna pojašnjenja i obuke zaista su bili na visokom nivou. Zahvaljujemo se na suradnji!
 • Prof.dr.sc. Albert Marinculić, urednik portala hvk.hr

  "Profesionalno odrađuju posao, i cilj su im dugoročno zadovoljni klijenti. "

  S Webizrada.org smo dogovorili izradu web stranice prema našim potrebama, i upravo takvu smo i dobili. Bilo nam je izrazito važno imati platformu na kojoj ćemo moći redovito unositi nove sadržaje, najavljivati događaje iz naše struke, prezentirati nova izdanja Hrvatskog veterinarskog vjesnika i sl..Nove sadržaje pripremamo polako, u želji da budu kvalitetni, a sama procedura unosa je jednostavna i nije stresna za nas koji nemamo programerskog predznanja. Velika pomoć su i video upute koje smo dobili, a ekipa iz Webizrade nam je podrška ako negdje zapne. U svakom slučaju, zadovoljni smo realiziranim projektom izrade web stranice, a dokaz tome je i činjenica da smo ovu tvrtku nakon završenog projekta angažirali i za nadzor i tehničko održavanje web stranice 24/7. Profesionalno odrađuju posao, i cilj su im dugoročno zadovoljni klijenti. Imaju naše preporuke.
 • dr.sc. Ana Šafran, direktorica i vlasnica Annah d.o.o. za homeopatiju i potporu zdravlju, annah.hr

  "Napokon imam internetsku stranicu kakvu sam željela!"

  obART GRAF tim svoj posao radi vrlo profesionalno i u rokovima koje postave. Prije svega, dali su si truda da upoznaju vrstu djelatnosti, misiju i viziju tvrtke. Uvažili su sve moje ideje, zamisli, želje…o tome kako ja vidim da moja stranica treba izgledati, a uz to su mi pružili stručne savjete o najprikladnijim i najboljim rješenjima za dizajn i funkcionalnost stranice. Rezultat te suradnje je internetska stranica koja je sada napokon moderna, interaktivna i u potpunosti usklađena s mojom vizijom web stranice.
 • Petra Bokan, rukovoditeljica prodaje u Petason d.o.o, petason.hr

  "Zahvaljujem na Vašoj profesionalnosti i kooperativnosti"

  Baš mi se sviđa stranica, i web verzija, i mobilna. Ne mogu dovoljno naglasiti koliko zahvaljujem na Vašoj profesionalnosti i kooperativnosti, baš sam imala sreću što ste u pravo vrijeme poslali ponudu za izradu web stranice, upravo kada sam tražila s kim bismo to mogli odraditi. Bilo mi jako drago surađivati s Vama, rado ću Vas preporučiti dalje.

 • Mirta Lozančić, Mirta d.o.o., prirodna-kozmetika-mirta.com

  "Jako sam zadovoljna konačnim rezultatom i vrlo sam ponosna na svoju lijepu, modernu stranicu."

  Prije suradnje s Webizradom imala sam svoju web stranicu kojom već dugo vremena nisam bila zadovoljna. Bila sam svjesna potrebe za njenim redizajnom i jednim generalnim osvježenjem i modernizacijom. Za Webizradu sam se odlučila jer sam dobila izvrsne preporuke, a onda je i njihova web stranica na mene ostavila izvrstan dojam jer odiše ozbiljnošću i stavom „znamo što radimo i u tome smo dobri“. I nisam se pokajala!Za cijelo vrijeme samog procesa vrlo su me sigurno i nenametljivo vodili kroz postupak pripreme materijala, pomagali u svim mogućim detaljima, sugerirali rješenja. Jako sam zadovoljna konačnim rezultatom i vrlo sam ponosna na svoju lijepu, modernu stranicu.Sada se njome bavim puno više nego ranije, sa zadovoljstvom pripremam objave i nove sadržaje za nju. I ne bojte se, ne morate biti nikakav informatički ekspert da biste imali kvalitetnu web stranicu koja je nama poduzetnicima prozor u svijet i vrlo bitan segment našeg poslovanja – odlična ekipa iz Webizrade će vas vrlo uspješno, brzo i učinkovito voditi kroz sve faze procesa!
 • Vanja Žignić, vlasnica tvrtke Niaco d.o.o.

  "Apsolutno za preporučiti!"

  Na moj upit za izradu web shopa, poslanog na 3 adrese, dobila sam dojam da ste ozbiljni, pristupačni, brzo ste shvatili što ja tražim, odgovarali ste na moja pitanja. Ubačeno je dosta materijala u ogledni primjerak, na moje upite u vezi daljnje izrade stanice tj. umetanja materijala, dobila sam brz i jasan odgovor. Vrlo korektno, pristupačan tim, susretljivi. Apsolutno za preporučiti.
 • Matej Radić, vlasnik web trgovine smartlab.hr

  "Fleksibilnost i dostupnost tima u svakom trenutku"

  Na suradnju s Webizrada.org sam se odlučio zbog dostupnosti (telefonski i email), detaljnih informacija prilikom inicijalnih razgovora, cjenovne prihvatljivosti i fleksibilnost. Najviše mi se svidjela spremnost tima na suradnju i stalne izmjene po projektu ponajviše zbog mog neznanja i neinformiranosti. Jako puno strpljenja i volje za stalne izmjene i dodatna postavljanja. Fleksibilnost i dostupnost tima u svakom trenutku prije isporuke proizvoda pa tako i nakon isporuke.
 • Gordana Sermek, fotografkinja, sermek.com

  "Tim koji razumije želje umjetnika"

  Izuzetno sam zadovoljna novom web stranicom. Pregledna je i jednostavna za održavanje. Svaka moja želja je zadovoljena, a istovremeno svaka sugestija tima Webizrade je dodatno poboljšala funkcionalnost i doprinijela još boljem izgledu od prvotno zamišljenoga. Andrei i Želimiru sve pohvale i svaka preporuka.
 • Bojan Čabradi, Communiter Ad Decus d.o.o., c-a-d.hr

  "Projekt je završen uspješno i u dogovorenom roku"

  Na suradnju smo se odlučili zbog jednostavnosti i povoljnosti. Kako nam je bila ponuđena paleta gotovih predložaka, odabrali smo preložak koji nam najviše odgovara, pripremili sadržaj i to je bilo to. Dečki i cure iz Webizrade su se pobrinuli oko sveg ostalog. Projekt je završen uspješno i u dogovorenom roku.
 • Nataša Salapura Pavlačić, VESTIMENTA d.o.o., igorlimitededitioneu.com

  "Susretljivost, lojalnost, savjetovanje, profesionalnost..."

  Jako sam zadovoljna suradnjom i rezultatima iste. Iskusan i profesionalan tim, odmjeren a ipak spreman izaći u susret kad god je to moguće. Svakako bih vas, i hoću, preporučila dalje. Izuzetno cijenimo savjete i preporuke koje nam dajete tijekom cijelog ovog projekta, kao i lojalnost koju pokazujete prema klijentu. Profesionalni, korektni i odradili i dosta više nego smo očekivali i dogovorili prvobitno.
 • Nensi Friszl Zečević, vlasnica tvrtke Centar integrativne psihologije d.o.o., centar-integrativne-psihologije.hr

  "Ugodno, konstruktivno, kvalitetno..."

  Na suradnju s webizrada.org me nagnala susretljivost, profesionalnost, ljubaznost i strpljenje sa puno konkretnih podataka prilikom prvog razgovora. Najviše mi se svidjelo poštivanje rokova, pristupačna cijena i fleksibilnost oko prilagođavanja izgleda stranice. Ukratko: ugodno, konstruktivno, kvalitetno...
 • Kruno Švigir, vlasnik tvrtke SVG distribution services d.o.o.

  "Generalno iskustvo suradnje s Webizrada.org ocjenio bih ocjenom 5"

  Dobio sam pravovremeno detaljno objašnjenje funckioniranja web trgovine kakva me zanimala, dobio sam točno ono što mi je trebalo tako da bi tim Web izrade svakako preporučio svakome tko je zainteresiran za otvaranje web stranice ili web trgovine. Najviše mi se svidjela jednstavnost komunikacije te lak i brz dogovor oko projekta. Rezultat projekta je bio bolji nego sam očekivao, a generalno iskustvo suradnje s Webizrada.org dao ocijenio bih ocjenom 5.
 • Renata Moharić, CENTAR MOHARIĆ d.o.o.

  "Preporuke svima koji traže redizajn stranice ali i onima koji su voljni prepustiti se vještim rukama stručnjaka zbog unapređenja prodaje."

  Odluka o prihvatu Vaše ponude temeljila se na točno definiranim stavkama za izradu/ redizajn web stranice. Opširno ali jasno. Rezultat projekta je bio bolji nego sam očekivala. Najviše mi se svidjela dosljednost u izradi projekta. Sviđa mi se što je u svakoj nedoumici ponuđeno rješenje i kod svakog upita odgovoreno u kratkom roku. Svaki je detalj u razradi našeg specifičnog asortimana jednostavno objašnjen i prikazan. Jednostavno je upravljanje i ažuriranje web stranice. Organizacijske vještine tima su na visokoj razini. Dobar balans uloženog i dobivenog. Više od svega očekivanog. Preporuke svima koji traže redizajn stranice ali i onima koji su voljni prepustiti se vještim rukama stručnjaka zbog unapređenja prodaje. Pravi marketing miks.
 • Nikola Topić, vlasnik tvrtke Mega Alfa d.o.o.

  "Svidjela mi se komunikacija, brzina, prijedlozi, poštivanje dogovorenog..."

  Za Webizradu smo se odlučili jer smo htjeli osuvremeniti web stranicu. U suradnji mi se najviše svidjela komunikacija, brzina, prijedlozi, poštivanje dogovorenog. Rezultat je bio bolji od očekivanog. Sve pohvale.
 • Ana Marija Liber, Ekspert savjetovanje d.o.o., kreditni-centar.eu

  "Izašli su mi u susret u nekoliko koraka koji nisu dio 'protokola' i na tom sam dosta zahvalna"

  Ponuda koju vidjeh na FB je bila vrlo primamljiva, a bas u tom trenutku sam bila u potrazi za novim webom. Poklopilo se pa se odlučih! Sve je bilo prema dogovoru, čak su mi izašli u susret u nekoliko koraka koji nisu dio 'protokola' i na tom sam doista zahvalna jer nemam nikakvu podlogu pa sam zapravo u potpunosti ovisna o njihovoj 'dobroj volji'. Za generalno iskustvo suradnje s Webizrada.org dajem ocjenu 5. Svaka cast i golemo hvala!
 • Mario Župan, vlasnik tvrtke Worldnet

  "Napokon se mogu mirno posvetiti svome poslu"

  Nakon što smo web stranicu migrirali na hosting račun uz koji nam se pruža i usluga zaštite i održavanja, nismo imali niti jedan problem s performansama weba. Najvažnije od svega - ne moram brinuti ni za što, mogu se fokusirati na svoj vlastiti posao. Sviđa mi se vaša usluga i preporučam ju svima koji se žele riješiti svakodnevnih problema oko samostalnog upravljanja web stranicom, ili jednostavno traže stručnjaka koji će se pobrinuti za njihov WordPress web. 
 • Ivana Ercegović, Sky Action Media Productions, sky-action.com

  "Još jednom hvala i veselimo se sljedećoj suradnji."

  Dragi Andrea i Želimir, najprije hvala vam na uspješno odrađenom projektu izrade naše nove internet stranice. Naše povjerenje stekli ste svojom stručnošću i znanjem i ispunili naša očekivanja. S obzirom da imamo vrlo žive internet stranice, uvijek smo birali opcije gdje možemo samostalno uređivati sadržaj. Do sada smo se borili sa različitim CMS-ovima i u konačnici sa ready made WordPress-om, ali smo uvijek imali poteškoća sa neusklađenim ažuriranjima, pluginovima, podrškom, nekompatibilnostima i nefleksibilnošću.Vi ste nam izradili suvremenu stranicu prema našim potrebama, tehnički vrlo aktualnu i stabilnu i user frendly prilagodili izmjenu sadržaja u WordPressu. Andrea je svojim vještinama pomogla da se tekstualno izrazimo i time dodatno osnažimo naš vizualni sadržaj. Sve zajedno doprinijelo je i boljoj poziciji na internet tražilicama. Suradnja je bila vrlo ugodna i sve je proteklo prema dogovoru. Još jednom hvala i veselimo se sljedećoj suradnji.
 • Martina Pernar, voditeljica marketinga, Paška sirana d.d., welovecheese.club

  "Zadovoljni smo komunikacijom i razmjenom informacija te brzinom rješavanja zahtjeva"

  Suradnju s Webizradom započeli smo prije godine dana na projektu izrade našeg web shopa We love cheese club by Paška sirana. Suradnja je bila odlična, zadovoljni smo komunikacijom i razmjenom informacija te brzinom rješavanja zahtjeva. Dali su nam konkretne prijedloge za poboljšanje našeg prisustva na internetu. Ponudili su nam vrlo interesantni način prezentacije naše online trgovine u tzv. cartoon stilu što nam se jako svidjelo kao ideja jer je sadržaj prikazan atraktivno i prenosi ideju koju smo htjeli.Ono što bih izdvojila kao poseban benefit suradnje s Webizradom jest konstantna edukacija o suvremenim alatima prezentacije na internetu u vidu slanja raznih priručnika što nam je bilo vrlo korisno.Također, video upute za ažuriranje stranice i unošenje sadržaja, na vrlo jednostavan i razumljiv način olakšavaju nam održavanje stranice. Zadovoljni smo i njihovim sugestijama kao što su Knjižica recepata u pdf-u te kupon s popustima. Tim Webizrade ponio se vrlo profesionalno i korektno te ih svakako preporučamo svima koji žele profesionalnu web stranicu i online trgovinu.
 • Hrvoje Veber, OPG Hrvoje Veber, pcelarstvo-veber.hr

  "Prezadovoljni smo rješenjima koje su nam implementirali i savjetima koji su nam dali i u budućnosti s njima računamo na sljedeće projekte."

  Mi smo dobri u onome što radimo, ako ne i najbolji, a to je bavljenje pčelarstvom i proizvodnja meda i ostalih vrhunskih proizvoda. Obično ljudi iz naše branše ne idu dalje od toga i ne zamaraju se daljnjim nadogradnjama po pitanju usavršavanja prodaje i marketinga. Mi znamo da je to nužno i tražili smo nekoga tko prvo može shvatiti šta mi želimo i onda na koji način to napraviti uz prihvatljive cjene. Pregledali smo stotine webshopova, primili desetke ponuda, pročitali hrpe materijala,razgovarali sa puno firmi. Ekipa iz Webizrade nas je zaintrigirala i zainteresirala svojim pristupom i idejama, a isto tako i profesionalizmom u kasnijim fazama projekta. Smatramo da smo našli jako dobar tim, ako ne i najbolji. Prezadovoljni smo rješenjima koje su nam implementirali i savjetima koji su nam dali i u budućnosti s njima računamo na sljedeće projekte.
 • Vanja Andročec, vlasnik tvrtke Imp d.o.o., imp-sport.com

  "Webizrada pridaje veliku pažnju detaljima, brzi su i temeljiti u rješavanju problema."

  Webizrada mi je poslala newsletter koji nisam mogao odbiti. Zračio je ozbiljnošću, znanjem i bio je najava odlične suradnje. U svim razgovorima osjetio se profesionalizam i iskustvo, to je bio razlog zašto sam izabrao Webizradu. U suradnji mi se najviše svidjela brzina odgovaranja na upite i stalna želja za unapređenjem stranice i nakon njene izrade.Webizrada pridaje veliku pažnju detaljima, brzi su i temeljiti u rješavanju problema. Profesionalizam je prisutan od samoga početka, od izrade web shopa, kratkih video uputa za korištenje web shopa, pa do svakoga napisanog emaila. Podrška i pomoć je neprestana, što je jako važno pri riješavanju problema. Toplo ću ih preporučujem svima!
 • Tomislav Lneniček, direktor tvrtke Nove mogućnosti d.o.o.

  "Najviše nam se svidjela inovativnost i otvorenost te spremnost na daljnju suradnju"

  Uslugu koju nam pruža tvrtka Webizrada.org nije samo izrada web stranica nego kompletan digitalni marketing. Mi kao mala tvrtka koja je ograničena resursima (vrijeme, znanje i novac) nismo u mogućnosti se samostalno baviti vlastitim marketingom pa smo to prepustili Webizradi.org jer smo u njim prepoznali partnera. Svakodnevno dobijamo ponude za izradu weba, ali nama nije problem napraviti web nego ga redovito održavati i osvježivati. Mi želimo biti najbolji u našem poslu, a oni su definitivno najbolji u svom. S obzirom da trebamo pratiti promidžbene trendove. Također napominjem da je odnos cijene i kvalitet usluge tvrtke Webizrada savršen te je svakako preporučamo budućim korisnicima.
 • Zoran Čičak, univ. mag. med. vet., voditelj male prakse Veterinarska stanica Vrbovec

  "Nezaobilazan tim – za stručan sadržaj i tehničke aspekte same web stranice“

  Izuzetno smo zadovoljni pruženom uslugom u svakom pogledu, od tehničke strane koja je bila ekspresno riješena do stručno medicinske pomoći u kojoj ste Vi bili nezaobilazni, nadamo se daljnjoj uspješnoj suradnji sa Vama i Vašim timom.
 • Luka Gredelj, IT odjel tvrtke ISD d.o.o.

  "Dojma sam da nismo puno trebali pričati o našoj viziji i o tome što hoćemo, a rezultat je bio baš ono što smo i zamislili."


  Trebala nam je nova web stranica, atraktivna, prilagođena današnjim trendovima i u korak sa tehnologijom. Malo smo se raspitali, vidjeli Vaše reference i odluka je vrlo brzo pala. Najviše nam se svidjela susretljivost i pristupačnost djelatnika. Na svaki naš upit smo vrlo brzo dobili odgovor te ste brzo i savjesno uvažavali naše ideje. Dojma sam da nismo puno trebali pričati o našoj viziji i o tome što hoćemo, a rezultat je bio baš ono što smo i zamislili. Također, ni jednom nisam dobio odgovor kako se nešto ne može, što govori o kvaliteti kadra. Smatramo da je suradnja protekla prilično glatko, izašli ste nam u susret u par navrata, te bili apsolutno korektni. Negativnih iskustava jednostavno nije bilo. Očekivanja su se ispunila, te bi svakako tim Web izrade preporučili dalje, pa i svojim korisnicima. Svaka je naša ideja bila uvažena, premda ni sami možda nismo bili svjesni koliko je nešto možda komplicirano za izvesti. Dobili smo gotovi projekt u ruke, upute za što i kako dalje vezano za administriranje, te privlačnu i modernu stranicu. Generalno iskustvo suradnje s Webizrada.org opisao bih ocjenom "5".
 • Anamarija Horvat, vodiljetica portala Poslovnaskola.hr, Dr. Pendl & Dr. Piswanger Hrvatska

  "Expresno odgovaranje na pitanja"

  Izuzetno sam zadovoljna našom suradnjom i vašim 'expresnim' odgovorima na moja pitanja.
 • Blanša Marijančević, direktorica tvrtke Šutić d.o.o., Villa Andrea & Olive Tree

  "Vrlo opsežan i učinkovit rad a osobito shvaćanje klijenta i uvažavanje njegovih ideja."

  S ekipom iz Webizrade smo imali veoma uspješnu suradnju. Vrlo opsežan i učinkovit rad a osobito shvaćanje klijenta i uvažavanje njegovih ideja. I na kraju izuzetna potpora na svakom koraku projekta , vrlo dinamična prilagodba zahtjevima i potrebama klijenta. Laka komunikacija, vrlo lagano pronalaženje riješenja za različite situacije te uvijek vrlo iskren pristup klijentu .
 • Iva Denona, dizajnerica u tvrtki Denona d.o.o.

  "To se ne može" nije postojao kao odgovor

  Tim Webizrade je brzo izradio stranicu prema svim našim željama, uvažili su sve korekcije, naša očekivanja su se u potpunosti ispunila. "To se ne može" nije postojao kao odgovor. Stranica je izrađena bez ijednog telefonskog razgovora, međusobno razumijevanje je bilo odlično! Tim sam preporučila dalje, nadam se da ćemo opet surađivati!
 • Mr.sc.Branko Jurić, dr.med.vet., Veterinarska bolnica Poreč

  "Najtoplija preporuka za one koji žele izvrstan  proizvod za vrlo realnu cijenu."

  Zadovoljstvo mi je što se i ja mogu pridružiti preporukama za suradnju s ovim izvrsnim timom s kojim je izrada web stranice bila pravo zadovoljstvo.  Visoka razina profesionalnosti i spremnost za pomoć su samo neke od odlika  zabilježenih  tijekom provedbe ovog zadatka.  Same pohvale za kompetentnost i originalnost. Najtoplija preporuka za one koji žele izvrstan  proizvod za vrlo realnu cijenu.
 • Oliver Ibel, osnivač tvrtke Gastarbajter d.o.o. i zastupnik u Austriji

  "Tvrtka "E-Media" savršeno je razumjela naše specifične potrebe."

  Suradnja s tvrtkom "E-media" donijela nam je priliku za bolji strateški marketing, ciljano prema našoj ciljnoj publici - kako u Austriji, tako i u Hrvatskoj. Tvrtka "E-Media" savršeno je razumjela naše specifične potrebe i fokusirala se na realizaciju naših poslovih ciljeva pomoću različitih web alata (same web stranice, mobilnog marketinga, e-mail marketinga, Facebook marketinga i sl.). Jako smo zadovoljni isporučenim uslugama i rezultatima koje postižemo pomoću internet marketinga, te tvrtku "E-media" vrlo rado dalje preporučamo.
 • Marlis Hochwarter, crossbox.at

  "Apsolutno smo zadovoljni radom Webizrade."

  Apsolutno smo zadovoljni radom Webizrade. Izrada naše web stranice protekla je glatko, a dogovorene izmjene uvijek budu brzo riješene. Dobili smo mnogo savjeta na koji način rješavati jednostavne radnje, jer WordPress omogućava da jako brzo i sami aktualiziramo sadržaj, iako nismo IT stručnjaci. Sa Želimirom komuniciramo na engleskom jeziku, funkcionira odlično, ali bez ikakvih komplikacija i na njemačkom sa Andreom. Hvala Želimire na odličnoj podršci. Možemo vas samo dalje preporučiti.
 • Nataša Kolar, kemolab.hr

  "Brza i stručna komunikacija i konkurentne cijene!"

  Za suradnju s Webizrada.org smo se odlučili zbog besplatne stručne procjene web stranice, sa konkretnim prijedlozima za poboljšanje, bez forsiranja da se uzme usluga izrade od strane Webizrade, te daljnje brze i stručne komunikacije i konkurentne cijene.
 • Doriana Ravlić, villatisa.com

  "Super ste ekipa, rješavate sve naše probleme u najbržem mogućem roku!"

  Super ste ekipa, rješavate sve naše probleme u najbržem mogućem roku. Rezultat projekta je bio puno bolji nego što sam očekivala, a ukupna ocjena koju dajem je 5.
 • Romano Duić, arhitekt, entasis-du.hr

  "Profesionalno odrađena ukupna usluga"

  Dosadašnja suradnja je bila jako korektna, ažurna i kooperativna s vaše strane, pa Vam ovom prilikom zahvaljujem na profesionalno odrađenoj ukupnoj usluzi.
 • Igor Senjak, vlasnik tvrtke Sig Sistemi d.o.o., sigsistemi.hr

  "Ovo je već drugi projekt u koji smo uključili Web izradu."

  Ovo je već drugi projekt u koji smo uključili Web izradu što samo po sebi znači da smo i prvi puta bili više nego zadovoljni . Ono što je najvažnije od svega, je da svoj posao odrađuju krajnje profesionalno,na vrijeme i u skladu sa našim očekivanjima.
 • Nenad Mijić, posrednik za nekretnine, min-aquilla.hr

  "Profesionalnost tima je na nivou"

  Između 3 tvrtke ste mi djelovali najozbiljnije, a i uspjeli smo se dogovoriti oko cijene usluga. Poštivani su svi rokovi, čak i prije rokova, na sve upite i probleme sam dobio stručno riješenje i odgovore i profesionalnost tima je na nivou.
 • Mladen Štefančić, član uprave Nuper d.o.o., nuper.hr

  "Stvarno svaku rečenicu razumijete i znate stvoriti stranicu."

  Od samog početka suradnje sa webizradom sam kontinuirano namjeravao stupiti sa nekim u kontakt preko telefona, da ne kažem „časkati“ e sad ću ja njima objasniti što bi ja htio – mislio sam si. Ma nisam imao pojma što bi htio, a i ono što sam znao brzo bih promijenio mišljenje. Bili ste ustrajni u načinu komuniciranja i nažalost tek sada vidim da je to u mom slučaju bila ispravna odluka. Ipak iznimno povoljna ponuda na obim radova, profesionalan pristup, kao i kvaliteta ponuđenog, primorala me da prihvatim pravila ponašanja. Doslovce ste sve odradili kako treba. Hvala Vam na Vašoj ustrajnosti u komunikaciji putem maila. Stvarno svaku rečenicu razumijete i znate stvoriti stranicu.
 • Robert, trener i suvlasnik, Karate Club Nippon, Beč

  "Imamo više zahtjeva za članstvom nego u istom periodu prošle godine!"

  Želimo ukazati na to da smo u prošla dva mjeseca imali više prijava nego u prošlim sječnjima i veljačama, a razlog tome je isključivo nova web stranica. To su nam potvrdili i članovi kluba koji su se prije par tjedana prijavili. Kažu da web stranica izgleda profesionalno i ozbiljno, i da je velika razlika prema web stranicama drugih karate klubova. U gradu kao što je Beč, u kojem je konkurencija velika, važno je istakuti se na pravi način i budućim klijentima moći kvalitetno prenijeti svoju poruku. Zahvaljujući timu Webizrade (Premium WP) mi smo to savršeno uspjeli. Zato ih preporučujemo svima koji žele kvalitetno nastupiti ispred svoje ciljne publike, i to ne samo zbog stručnosti već i pristupačnosti, volje da razumiju individualne potrebe, pomognu, posavjetuju i sl..
 • Vesna Varšava, bacc.oec., knjigovodstveni servis Solventa

  "Suradnja je bila pun pogodak!"

  Suradnja s timom Webizrada.org pokazala se punim pogotkom! Individualnim pristupom svakom korisniku, poštujući osnovne želje, dali smo im otvorene ruke za izradu prijedloga web stranice i oduševili su nas izgledom, brzinom izrade, kao i jednostavnošću ažuriranja ili dodavanja podataka, tekstova, obrazaca na samu stranicu. Optimizacija stranice je napravljena toliko dobro da smo samo 3 dana nakon puštanja stranice već bili na drugoj stranici Google-a, ako se ukuca “knjigovodstvene usluge Zagreb”. Svakako ih preporučujemo svakome jer svaka uložena kuna će Vam se vratiti stostruko!
 • Dr. Marijan Gjukić, medicalconsultants GmbH, Beč

  "Pobijedili ste međunarodnu konkurenciju na svim poljima: Kreativnost, brzina, multitasking i multijezičnost, cijena, odgovornost i dosljednost!"

  Apstrahirati važne stvari i prikazati ih u nekoliko sličica mogu samo znalci. Učiniti to s materijalom i ogromnom količinom informacija sakupljenih u nekoliko godina mogu samo umjetnici. Napraviti od vaše ideje proizvod mogu samo vizionari. Pobijedili ste međunarodnu konkurenciju na svim poljima: Kreativnost, brzina, multitasking i multijezičnost, cijena, odgovornost i dosljednost. Uspjeli ste u rekordnom roku napraviti višejezični projekt koji zadovoljava potrebe naših najzahtjevnijih klijenata. Prije plasiranja portala pojavio se interes za internacionalizacijom i izradom stranih inačica. Potvrda da ovo nije plaćena reklama su i moji sljedeći portali s ekipom E-medie 🙂 Kao jedan od rijetkih ovlaštenih savjetnika za izvoz Austrijske gospodarske komore savjetujem i preporučam tvrtkama da prije pokušaja izlaska u EU preurede svoje web stranice – prijevod ne čini podlogu za uspjeh, potreban vam je marketinški plan sukladan EU potrebama koji u E-media možete dobiti. U svako doba dana i noći !
 • Luka Vetma, kozmeticki-salon-antonella.hr

  "Sve preporuke, zbog visoke razine profesionalnosti."

  Planirali smo samostalno izraditi web stranicu za kozmetički salon (ne želim niti pomisliti kako bi to izgledalo), ali smo u međuvremenu sudjelovali u nagradnoj igri Webizrada.org te osvojili nagradu - Besplatnu izradu web stranice! I ovim putem im se zahvaljujem na tome.Suradnja s Webizrada.org se pokazala u najboljem mogućem svjetlu prvenstveno zbog brzine odgovora na upite i realizacije zamišljenog. Dobili smo web sa svim potrebnim dijelovima, od kontakt forme, lokacije na google mapama, trenutnih akcija...Što je najbolje u cijeloj priči, web stranica je optimizirana za jednostavno uređenje pa uz malo vježbe lako se da dodati tekst, slika ili nešto treće.Uglavnom, sve preporuke, ne zbog gratis stranice već zbog visoke razine profesionalnosti.
 • Zrinko Šamija, Agent za nekretnine, deprecator-nekretnine.hr

  "Ne sumnjam u vaš budući uspjeh."

  Teško mi je izmislit neki originalniji kompliment a koji nisam vec pročitao u komentarima ostalih klijenata na račun profesionalnog odnosa i sručnosti tima Webizrade. Jednostavno ste pravo osvježenje na tržištu obzirom na moja poslovna iskustva. Želim vam puno uspjeha u buducem radu u koji niti malo ne sumnjam.
 • Goran Prohaček, fino-caffe.com

  "Rezultat je bio bolji od očekivanog."

  Najbolje u suradnji s Webizrada.org bili su nam dobiveni brzi i kvalitetni savjeti i pomoć, fleksibilnost prema potrebama klijenta i mala cijena za iznimno kvalitetnu i modernu web stranicu. Rezultat je bio bolji od očekivanog! Sposobnost i učinkovitost komuniciranja njihovog tima mogu ocijeniti najvećom mogućom ocjenom, kao i stručnost po pitanju internet marketinga i web dizajna, te pridržavanja dogovorenih vremeniskih okvira. Ukupna ocjena 5!
 • Kristina Semeunović, jedna od voditeljica Udruženje za zaštitu životinja Nirina, nirinatuzla.org

  "Dali su nam odličnu ponudu i uradili super posao!"

  Odlučili smo se za saradnju s Webizrada.org jer nam je jako trebala web stranica, a oni su nam dali odličnu ponudu i uradili super posao! Najviše nam se svidjelo to što sto su apsolutno razumjeli svrhu web stranice koju tebamo i apsolutno pogodili suštinu. Ukratko, rezultat projekta je bio bolji nego smo očekivali.
 • Borna Marković, interritus.hr

  "Točnost, jednostavnost, konkretnost bez suvišnih nepotrebnih informacija..."

  Imali ste dobar pristup tržištu i marketinške tekstove koje sam dobivao bili su netipično i nenametljivo napisani. Imali su svoju formu i pravilno su bili dozirani. U mom poslu to se odmah prepoznaje i zna cijeniti. Najviše mi se svidjela točnost, jednostavnost, konkretnost bez suvišnih nepotrebnih informacija.
 • Željko Gorički, vlasnik obrta Graditeljstvo Gorički, graditeljstvo-goricki.hr

  "Posljedica nove web stranice je bila i više posla, te uključivanje u dodatne projekte"

  Nakon što smo izradili web stranicu, počeli smo dobivati više upita na e-mail od osoba koje su trebale konkretne informacije i ponude za naše usluge. Posljedica toga je bila i više posla, te uključivanje u dodatne projekte. Obim posla koji imamo i koji nam dolazi zahvaljujući internetu, dokazuje da se naša web stranica isplatila. Osim toga, moram reći da je samo sudjelovanje tima E-medie iz Vukovara u cijeloj priči bilo ključno, jer oni su napravili sve, potpuno sami. Izradili su stranicu, unijeli sadržaj, posložili ga onako kako su mislili da će biti najučinkovitije i napravili sve ostalo za tražilice, kako bi nas ljudi lakše nalazili. Ovakav pristup ne čeka vas iza svakog ugla (osobno sam imao nekoliko loših iskustava s drugim web dizajn tvrtkama u Hrvatskoj) i to je nemoguće adekvatno platiti. Zato im srdačno zahvaljujem i uvijek rado preporučujem drugima.
 • Nermin Krdžalić, vlasnik portala za zabavu humor.ba

  "Susretljivost, predlaganje novih ideja, realizacija, dizajn, apsolutno cjelokupna saradnja sa ovim mladim i kreativnim timom je za svaku pohvalu."

  Ideja za realizacijom web portala Humor.ba je već dugo prisutna, tražio se samo idealan partner koji bi našu ideju o samom dizajnu i funkcionalnosti portala mogao sprovesti u konkretno djelo. Slijedeći staru "dobar glas daleko se čuje" pronašli smo tim webizrada.org, te nakon prezentacije naše ideje te pregleda liste referenci odmah smo se odlučili da upravo oni realizuju dizajn, funkcionalnost i konačan izgled portala Humor.ba koji je ujedno i prvi u BiH takvog karaktera. Susretljivost, predlaganje novih ideja, realizacija, dizajn, apsolutno cjelokupna saradnja sa ovim mladim i kreativnim timom je za svaku pohvalu. Iskreno se nadamo da ćemo i ubudućnosti imati priliku da sarađujemo na obostrano zadovoljstvo, a do tada, mnogo sreće u daljem radu uz puno pozdrava iz Tuzle, BiH.
 • Stela Vučić, vlasnica apartmana Villa Montana, vila-montana-trpanj.com

  "Dobar i jednostavan marketing..."

  Stranica je rađena prije dvije godine i željela sam nešto malo drugačije od ostalih stranica. Privukao me dobar, jednostavan marketing u kojemu je bilo naglašeno zadovoljstvo klijenta, pa tek onda profit. Zahvaljujući stručnosti i dobrim idejama, napravljena je odlična stranica koja je u prvu godinu dana ispunila sva očekivanja. Stranica je rađena je u WordPressu, što između ostalog omogućava jednostavno mijenjanje podataka čak i laicima, bez administratora.U svakom slučaju, rado Vas preporučavam, te se nadam da će te i dalje napredovati.
 • Marin Sišul, voditelj online prodaje na mirnasisul.com

  "Preporuke za ljude koji web shvaćaju kao danas osnovni alat za bilo koji oblik posla!"

  Suradnju sa Webizrada.org tj. tvrtkom obART GRAF započeli smo prije više od godinu dana na projektu izrade stranice www.sentencia.com.hr zamišljenog kao portal za trajno uklanjanje kamenca iz vode. Nedavno smo krenuli u redizajn tj. izradu naše osnovne stranice www.aquapur.hr budući da stara stranica nije ispunjavala zahtjeve koje su nove web mogućnosti pružale. U međuvremenu od Webizrade smo naručili i izradu web dućana za akademsku slikaricu Mirnu Sišul www.mirnasisul.com.Osim izrade i osmišljavanja web projekta, Webizrada je konfigurirala, razvila, implementirala i dovela do kraja sve dodatne module što smo poželjeli i predložili... Facebook integracije, Twiter, marketing kampanje, pisanje prodajnog pisma, dali su odgovore na specifičnosti koje postoje... na sva tri projekta.Webizrada. org savršeno poštuje rokove i zadane ciljeve. Sa Webizrada.org se lako i jednostavno dogovoriti, lako ih je razumijeti. Prije kretanja u posao ponude koje izrade te popratni tekst u mailu objasni i pojasni gotovo sve. Tijekom rada na projektu na isti način. Izmjena informacija i ideja je izvrsna. Da ne spominjem upute koje dostave na kraju posla za lako unošenje i ažuriranje stranice , kada ista zaživi na internet nebu. I kada je projekt on-line stoje na raspolaganju za sva pitanja i možebitnu pomoć.Koristim priliku da preporučim Webizrada.org i gospodina Želimira Grafa sa svojim timom svim ozbiljnim ljudima koji žele naprijed, a web shvaćaju kao danas osnovni alat za bilo koji oblik posla.
 • Ivica Filipović
  Gordana i Ivica Filipović, vlasnici apartmana u Vranici kod Trogira, apartmani-trogir.info

  "Ovakav pristup Webizrade.org, profesionalnost, dobra organizacija i visoka odgovornost čine da smo još zadovoljniji."

  S Webizrada.org počeli smo surađivati po preporuci, u nadi da ćemo dobiti jednako dobar proizvod kao naši prijatelji, koji su imali samo riječi hvale za ovaj tim. Zaista je tako bilo i izradili su nam web stranicu bolju nego što smo ju zamislili, unijeli i preveli sav naš sadržaj na dva dodatna jezika, objavili naša videa, te ih promovirali na internetu, i sve to uz vrlo malo našeg osobnog sudjelovanja u projektu. Ljudi smo u godinama i nismo baš “na čisto” s modernim tehnologijama i medijima, pa ovakav pristup Webizrade.org, profesionalnost, dobra organizacija i visoka odgovornost čine da smo još zadovoljniji. Pokušali smo ostvariti suradnju s nekim drugim sličnim tvrtkama, no već u prvim kontaktima desilo se da odustanemo, jer nam baš i nisu ulijevali povjerenje. S Webizrada.org se u samom startu iskristaliziralo s kakvom tvrtkom imamo posla i ništa drugo ne mogu reći, osim preporučujemo ih od srca. Ono što također moram napomenuti, je da su cijenom puno povoljniji od drugih koje smo kontaktirali za jednak posao. Web stranicu s tri jezične verzije, pri čemu je sav sadržaj veoma profesionalno preveden od strane njihovih školovanih prevoditelja, platili smo onoliko koliko su nam druge tvrtke tražile za jednojezičnu web stranicu, koja nije uključivala ni unos sadržaja. Dakle, što reći nego zgrabite priliku!
 • Sandy Češnaj
  Sandy Češnaj, obrtnica, postolar-zagreb.com

  "Iz mjeseca u mjesec imamo sve više posla!"

  Od kada ste za mene napravili web stranicu i napisali reklame za moje usluge, svaki dan mi u radionu dolaze novi kupci, dobivam stalno upite na e-mail, ljudi zovu na telefon i govore da su nas pronašli na internetu, te iz mjeseca u mjesec imamo sve više posla. Neprocjenjivo je to što ste napravili!. p.s. da ne zaboravim, moja stranica je prva na Google-u za riječ POSTOLAR
 • Helmut Jakesch
  Helmut Jakesch, vlasnik restorana u Beču, restaurant-hofmeister.at

  "Danas smo u mogućnosti efektivnije nego ikada komunicirati s obožavateljima bečke kuhinje i pretvarati ih u goste našeg restorana koji nam se rado vraćaju."

  Austrijanac sam i uvijek sam skeptičan po pitanju suradnje s inozemnim tvrtkama, no, kad je riječ o Webizrada.org, vrlo brzo sam shvatio da nema razloga za brigu i nepovjerenje. Njihov tim se ponio i više nego korektno i profesionalno po pitanju pridržavanja dogovora i termina, što mi je, uostalom kao i svim poslovnim ljudima, bilo najvažnije. Osim toga, velikodušno su nam dijelili savjete kad je riječ o našem prisustvu na internetu te internet marketingu uopće, a u samu web stranicu su ugradili i više od onog što je bilo dogovoreno, bez ikakvih dodatnih naplata. Organizirali su sadržaj na način da posjetiteljima bude atraktivan i vjerno prenosi našu poruku, a rezultati su bili vrlo brzo vidljivi. Danas smo u mogućnosti efektivnije nego ikada komunicirati s obožavateljima bečke kuhinje i pretvarati ih u goste našeg restorana koji nam se rado vraćaju. U svakom slučaju, prezadovoljan sam njihovim uslugama i uvijek ih preporučam od srca.
 • Mislav Nekić
  Mislav Nekić, osnivač i urednik, zooportal.hr (web nagrađen sa VIDI WEB TOP 10)

  "Dostupni skoro od 0-24h, poštuju dogovor, daju odlične savjete koji štede novac, ne naplaćuje svaku sitnicu, najvažnije jako su kreativni."

  Ovo je zaista iskreno mišljenje: Želimir (Webizrada.org), je dostupan skoro od 0-24h, poštuje dogovor, daje odlične savjete koji štede novac (i nema skrivenih troškova, na sve odmah upozori), ne naplaćuje svaku sitnicu, najvažnije jako je kreativan. Nakon što sam mu rekao ideju, već u prvoj skici za moj portal Zooportal.hr me oborio s nogu i gotovo sve je napravio kako sam zamislio (čak i bolje), vidi neke stvari koje su korisniku nevidljive i grize dok ih ne riješi. Rezultati: Google nas (www.zooportal.hr) je indeksirao nakon dva sata (ponekad ovaj proces zna trajati i tjedan dana), u prvih 15 dana postojanja sajt je po Google-u posjetilo 1800 ljudi (visits). Većina ciljanih ključnih pojmova je među top 10 rezultata na Google-u.  Ukratko, iznad očekivanja! Hvala Želimiru i Webizradi.org!
 • Damir Popović
  Damir Popović, partner tvrtke Vnuk-Produkt, vnuk-produkt.com

  "Jednostavno sam ih morao nagraditi plativši im više od dogovorenog..."

  Teško je opisati tim Webizrade.org, a da se ne čini pretjeranim. Njihova filozofija bezuvjetne garancije i vraćanja novca u slučaju nezadovoljstva okrenula se u njihovu korist – jednostavno sam ih morao nagraditi plativši im više od dogovorenog, zbog samog pristupa prema meni i poslu, te svih profesionalnih savjeta koje ne možeš da ne iskoristiš. Živjeli!
 • Udruga HUHIV, Tomislav Beganović, predsjednik, huhiv.hr

  "Nakon izrade nove web stranice, broj posjeta naglo je porastao..."

  Kompletan redizajn donio nam je novi moderan vizualni prikaz i izvrsno pozicioniranje na tražilicama. Broj posjeta naglo je porastao, a komentari naših postojećih i novih korisnika i fanova obuhvaćali su samo pohvale i oduševljenje novim izgledom, funkcionalnostima, preglednim i korisnim sadržajima... Kliknite za cijelu preporuku.
 • Zdravko Šimić
  Zdravko Šimić, agent za nekretnine i vlasnik portala zdravko.hr

  "Zašto vam se nisam obratio ranije?!"

  Veliko HVALA ekipi iz Web izrade! Svjestan da bez dobrog marketinga, bez dobre web stranice i onog što su napravili (Facebook itd.), ne mogu pružiti kvalitetnu prezentaciju usluge i posla kojim se bavim (posredovanje u prometu nekretnina), dugo sam razmišljao što učiniti, kome se obratiti i odgovor je došao sam po sebi, veoma jednostavno. Kontaktirao sam sa Webizrada.org, imao sam puno pitanja, puno toga nisam ni poznavao ni znao, ekipa je rekla da ne brinem i da će se oni pobrinuti za sve. Bio sam malo skeptičan jer se ne kužim baš u sve to, međutim kasnije, tijekom izrade i danas nakon što sam dobio konačni proizvod, shvaćam da nije bilo potrebe za nekim „xy pitanjima“. Jednostavno: došli – napravili – objasnili mi kako da se time služim, i to je to! Ja sam PREZADOVOLJAN. Jedino pitanje koje mi sada prolazi glavom je zašto se ranije nisam obratio “ekipi” iz Webizrada.org. Još jednom velika HVALA!
 • Ružica Perkić
  Ružica i Pejo Perkić, vlasnici apartmana u Ruskamenu, apartments-ruskamen.net

  "Što reći osim, svaka čast i neizmjerno vam hvala!"

  Pošto se ne razumijemo puno u internet tehnologije i marketing, odlučili smo sve prepustiti timu Webizrade.org. Izradili su web stranicu, dizajnirali ju prekrasno, te prikazali naše apartmane baš onakvima kakvi oni jesu – kao mjesto iz bajke, u kojem je moguće uživati više nego u vlastitom domu. Izgradili su naš sadržaj, preveli ga na dva dodatna jezika (engleski i njemački) i sve skupa unijeli i posložili, bez da su imali bilo kakva očekivanja s naše strane. Uz to, objavili su na internetu naša videa, pa kada na Google.com upišete veoma pretraživani pojam „Apartments Ruskamen“, naši su snimci na prvoj stranici rezultata pretrage. Ovakav odgovoran i profesionalan pristup je nemoguće dovoljno platiti i svakako je nešto što kod drugih sigurno ne bismo mogli dobiti, barem ne u okviru ponuđene cijene. Zamislite sami da imate priliku potpuno se prepustiti nečijem vođenju, ne miješati se previše i ne razbijati svoju glavu suvišnim razmišljanjima i na kraju dobiti rezultat kakav uopće niste očekivali. Pa kome danas nije u cilju na taj način surađivati? Nakon svega, dobili smo priliku komunicirati bolje sa svojim posjetiteljima, te biti pronađeni od strane novih, ali i naših starih gostiju, koji su godinama pokušavali stupiti u kontakt s nama, ali nisu uspijevali. Što reći osim, svaka čast i neizmjerno vam hvala!
 • Ivica Pavlačić
  Ivica Pavlačić, vlasnik frizerskih salona Merlinka d.o.o., web dućan merlinka.hr

  "Zaslužujete pohvalu i moju otvorenu preporuku"

  Već par godina borio sam se s izradom web stranica koje nikako da se završe, a onda odjednom sve je bilo gotovo za manje od mjesc dana. Stoga sam zahvalan ekipi koja stoji iza web izrade, jer svoj posao shvaćaju više nego ozbiljno i odgovorno. I ne samo da su u potpunosti ispunili moja očekivanja, već su ih svojim iskustvom i znanjem nadopunili i pretvorili u savršen web koji je povezan s Facebookom. Tako smo umjesto klasične web stranice dobili atraktivan i vrlo živi alat koji danas odrađuje većinu našeg marketinga ciljano i s velikim uspjehom direktno prema našim strankama. Uz sve to moram istaknuti i vrlo realnu i povoljnu cijenu za sve što smo dobili, pa svakako zaslužujete pohvalu i moju otvorenu preporuku.
 • Biljana Mraković
  Biljana Mraković, Turistički vodič u Austriji, vasvodic.com

  "Sve moje ideje su profesionalno sprovedene u delo i efekat na poslovnom planu se video vrlo brzo nakon izlaska stranice u “javnost”."

  Dragi moji, hvala još jednom na divnoj saradnji tokom rada na mojoj web stranici. S obzirom na potpuno neznanje na tu temu, mnogo mi je značio vaš pristup celoj priči. Sva objašnjenja sam dobila na prostom jeziku “obicnog” čoveka i vrlo brzo mi je bilo jasno šta se od mene očekuje i šta ću time dobiti. Sve moje ideje su profesionalno sprovedene u delo i efekat na poslovnom planu se video vrlo brzo nakon izlaska stranice u “javnost”. Sve nedoumice vezane sa kasnijim samostalnim upravljanjem, vrlo lako i brzo su rešene vašim iscrpnim odgovorima na moje mejlove ili telefonske pozive. Često mi se dešava da klijenti hvale izgled i koncepciju sajta i ja se uvek, skromno, zahvalim u vaše ime.
 • Tomislav Šaponja
  Tomislav Šaponja, Vlasnik oglašivačkog portala Tibi.hr

  "Obavili ste to brzo, ispunili sve moje zahtjeve i precizno odgovarali na cijeli niz moji pitanja"

  Moram Vas pohvaliti na izradi Tibi internet portala jer ste stvarno to obavili brzo, ispunili sve moje zahtjeve i precizno odgovarali na cijeli niz moji pitanja. Tibi ima više funkcija nego što sam očekivao i sve radi savršeno. Iako se brinem kada spavate, oduševila me dostupnost i brzi odgovori. Drago mi je što sam se odlučio za Vas i preporučujem Vas svima.
 • Mario Božiković
  Mario Božiković, direktor tvrtke Mark 2 d.o.o., kupiled.eu/store

  "Ekipa Webizrade u potpunosti je ispunila naša očekivanja"

  Ekipa Webizrade u potpunosti je ispunila naša očekivanja. Odlična komunikacija prilikom izrade web stranice, brzi odgovori i djelovanje po našim zahtjevima. Hvala na poduci za korištenje aplikacijskog software-a za ažuriranje stranice, te nadopunjivanje sa različitim tekstualnim, video te audio sadržajima. Preporučamo svima koji žele imati profesionalnu web stranicu.
 • Elis Moschella, dizajner interijera i osnivač tvrtke Moderni i klasični interijeri d.o.o.

  "Vesele me profesionalci do daske, a to ste vi."

  Web stranica je jasna, artikulirana i za one koji su zainteresirani za opremanje, vjerujem i izanimljiva. Najbolji ocjenjivači biti će svakako posjetioci. Mislim da sam pronašao ljude koji znaju, vole i dobro rade svoj posao. Vesele me profesionalci do daske, a to ste vi.