Operacija “Facebook špijun”

“Facebook špijun” (1) iz gomile Facebook korisnika s laserskom preciznošću identificira i izdvaja vaše potencijalne kupce – (2) špijunira i otkriva sve njihove podatke (ime, e-mail, telefon, adresu i sve što već poželite) te (3) ih s lakoćom pretvara u vaše vjerne sljedbenike i kupce!

Zgrabite Facebook surfere za “šiju” i zarobite njihovu pažnju s lakoćom!

Pomoću moćnih taktika internet marketinga grabimo korisnike Facebooka za “šiju” i praktički hipnotiziramo da postanu vaši obožavatelji i da vam poklone svoje intimne podatke, poput imena, telefona, e-mail adrese i što god drugo vam padne na pamet. Te podatke kasnije možete koristiti kako biste te iste posjetitelje kontaktirali, slali im vaše promotivne materijale, obavijesti, zanimljive članke, tj. dugoročno s njima izgradili kvalitetan odnos kako bi oni kod vas kupovali što duže i što češće.

Kako se ova strategija odvija? U tri faze!

U videu ispod otkrivamo strategiju jednog od naših klijenata.

Naravno, uzmite u obzir da “iza kulisa” postoji puno posla koji se s prednje strane ne vidi. Za našeg klijenta u videu napravili smo apsolutno sve – napisali brošuru, dizajnirali izgled i korice, oblikovali 3D izgled brošure, dizajnirali i isprogramirali Facebook like tabove, instalirali e-mail klijentski softvare za hvatanje podataka poput imena, adrese, e-maila, telefona, i sl., napisali e-mail sekvence koje će posjetitelji dobivati nakon preuzimanja, dizajnirali i konfigurirali formular sa poljima za upisivanje podataka (engl. optin-form).

Dakle, predstavljamo “Facebook špijun” strategiju u tri faze:

Zašto trofazna Facebook strategija? Zato što:

  1. Posjetitelji dolaze na vašu Facebook stranicu i lajkaju vaš web kako bi zgrabili vaš magični izvještaj koji jako žele, jer smo ga mi napisali i promovirali upravo kako bismo postigli efekat velike vrijednosti informacija sadržanih u tom izvještaju
  2. Upisuju podatke u formular na drugom Facebook like tabu te dobivaju svoj izvještaj / brošuru s atraktivnim informacijama
  3. Sada su oni vaši obožavatelji na Facebooku i članovi vaše e-mail liste – započinjemo s e-mail marketingom i komunikacijom na Facebook stranici

Implementirajte ova tri koraka u vašu online strategiju ili jednostavno dodajte ovu dimenziju vašem offline biznisu i rezultati prodaje će eksponencijalno porasti!

Postoji puno detalja koje je potrebno urediti kako bi ova strategija funkcionirala. Potreban vam je zaista dobar dizajn i konfiguracija Facebook like tabova, reklamna kampanja putem Facebook pay-per-click oglasa, kvalitetan e-mail marketing softver i još ponešto (nećemo baš svakome otkriti strategiju, zar ne?).