Vodič kroz internet strategije General Electrica

General Electric content marketingTvrtke koje nam se jave u potrazi za rješenjem njihovih poslovnih problema, uglavnom nisu sigurne koja je vrsta online marketinga najbolja za njih, tj. koje b2b marketinške strategije mogu pomoći u rastu njihovih poslovanja. Pritom nemaju previše povjerenja u internet marketing i teško prihvaćaju činjenicu, da nove klijente i partnere mogu uspješno nalaziti između ostalog i preko weba.

Da bismo takve tvrtke uvjerili u b2b potencijal internet marketinga, odlučili smo im predstaviti online strategije jedne od najvećih svjetskih korporacija – General Electrica-a (GE). Riječ je o strategijama o kojima General Electric otvoreno i izrazito pohvalno govori, te koje su zaslužne za uspješnu promociju i progresivan rast ove multimilijunerske korporacije.

U našem vodiču ćete pronaći:

  • razloge zbog kojih GE iskače iz standardnih okvira „dosadnog branda“,
  • strategije kojima se GE služi za ostvarivanje većeg profita,
  • kako treba izgledati B2B komunikacija na internetu,
  • konkretne primjere korisnog marketinga sadržajem i marketinga na društvenim mrežama,
  • hrpu savjeta za početnike i napredne o kreiranju kvalitetnog sadržaja.

Ispunite formular i vodič će (u PDF obliku) za samo nekoliko sekundi stići u vaš inbox.

Napomena: Također, na vašu e-mail adresu ćemo vam povremeno poslati novosti iz naše ponude, među kojima će biti i određene pogodnosti i popusti. Svoju e-mail adresu možete ispisati s naše e-mail liste klikom na link za ispis, koji se nalazi u svakom našem promotivnom e-mailu.