Vodič kroz internet strategije General Electrica

General Electric content marketingTvrtke koje nam se jave u potrazi za rješenjem njihovih poslovnih problema, uglavnom nisu sigurne koja je vrsta online marketinga najbolja za njih, tj. koje b2b marketinške strategije mogu pomoći u rastu njihovih poslovanja. Pritom nemaju previše povjerenja u internet marketing i teško prihvaćaju činjenicu, da nove klijente i partnere mogu uspješno nalaziti između ostalog i preko weba.

Da bismo takve tvrtke uvjerili u b2b potencijal internet marketinga, odlučili smo im predstaviti online strategije jedne od najvećih svjetskih korporacija – General Electrica-a (GE). Riječ je o strategijama o kojima General Electric otvoreno i izrazito pohvalno govori, te koje su zaslužne za uspješnu promociju i progresivan rast ove multimilijunerske korporacije.

U našem vodiču ćete pronaći:

  • razloge zbog kojih GE iskače iz standardnih okvira „dosadnog branda“,
  • strategije kojima se GE služi za ostvarivanje većeg profita,
  • kako treba izgledati B2B komunikacija na internetu,
  • konkretne primjere korisnog marketinga sadržajem i marketinga na društvenim mrežama,
  • hrpu savjeta za početnike i napredne o kreiranju kvalitetnog sadržaja.

Ispunite formular i vodič će (u PDF obliku) za samo nekoliko sekundi stići u vaš inbox.

Napomena: Također, na vašu e-mail adresu ćemo vam povremeno poslati novosti iz naše ponude, među kojima će biti i određene pogodnosti i popusti. Svoju e-mail adresu možete ispisati s naše e-mail liste klikom na link za ispis, koji se nalazi u svakom našem promotivnom e-mailu.

Slažem se sa Uvjetima korištenja*
*Slažem se da se moji podaci pohrane, i povremeno koriste u svrhu slanja newslettera i drugih promo e-mailova. Razumijem da se na vlastiti zahtjev u svakom trenutku mogu ispisati s e-mail liste, zatražiti pristup svojim podacima, te ih po želji urediti ili trajno ukloniti iz vaše baze podataka. Za slanje newslettera koristimo MailChimp marketing platformu. Pristankom na naše uvjete korištenja razumijete da će vaši podaci biti spremljeni u MailChimp i obrađeni u skladu s njihovim uvjetima korištenja i pravilima privatnosti. Više informacija na www.mailchimp.com
Hvala - provjerite vaš e-mail sandučić!