Vodič kroz najvažnije SEO kriterije

Vodič kroz SEO
Jeste li se ikada pitali:

  • Koji su najvažniji kriteriji koji određuju vašu poziciju na Google-u?
  • Zašto je tako teško doći na prvu stranicu Google-a?
  • Zašto je vaša konkurencija uvijek ispred vas?
  • Zašto Google u svojim rezultatima prikazuje samo dio sadržaja vašeg weba?

Izradili smo vodič koji vam otkriva 16 faktora koji su presudni za dobar rang na Google-u, a koji u procesu optimizacije web stranice nikako ne bi smjeli biti zapostavljeni!

Zatražite besplatan “Vodič kroz najvažnije SEO kriterije”

Sve što trebate napraviti, jest popuniti podatke u formularu i kliknuti na tipku “Zatražite vodič”. Nakon toga, poslati ćemo vam e-mail sa linkom za potvrdu e-mail adrese. Klikom na taj link, automatski će vam biti poslan vodič ravno na vašu e-mail adresu.

Napomena: Također, na vašu e-mail adresu ćemo vam povremeno poslati novosti iz naše ponude, među kojima će biti i određene pogodnosti i popusti. Svoju e-mail adresu možete ispisati s naše e-mail liste klikom na link za ispis, koji se nalazi u svakom našem promotivnom e-mailu.

Narudžbom našeg PDF vodiča pristali ste na ove uvjete korištenja.

**vaš e-mail biti će korišten isključivo za slanje vodiča i povremenu komunikaciju webizrada.org s vama (s vremena na vrijeme ćemo vam poslati zanimljiv članak koji objavimo na našem webu, a za koji ćemo smatrati da ćem vam se svidjeti). Vaš e-mail nikada neće biti prodan, ili dan nekom drugom na uvid. U svakom trenutku možete zatražiti prekid komunikacije s nama, i to klikom na link za brisanje koji se nalazi pri kraju svakog maila koji dobijete od nas. POŠTUJEMO VAŠU PRIVATNOST!