Vodič kroz najvažnije SEO faktore 2018

Optimizacija za tražilice je uvijek aktualna tema. Ne samo jer postoji neiscrpna potreba za poboljšavanjem ranga kojeg web stranice postižu na tražilicama, već i zbog neprestanih izmjena i dopuna faktora o kojima ovisi rang pojedinačnih web stranica.
Ovaj vodič je namijenjen onima koji ne znaju puno o optimizaciji za tražilice, ali i onima koji su dobro upoznati s ovim pojmom.
No, ponajprije je namijenjen onima koji su voljni saznati što nam po pitanju trendova optimizacije za tražilice nosi 2018. godina, te se samostalno uhvatiti u koštac s konkurencijom na internetu i pomoću taktika opisanih u ovom vodiču unaprijediti status svojih web stranica.

Prednosti ovog vodiča:

  • 32 konkretna koraka za poboljšanje ranga vaših web stranica na tražilicama.
  • Uvid u besplatne alate kao što su Google Webmaster, Adwords Keyword tool, SharedCount, HamingWay App i Securi, koji će vam pomoći da odredite smjer vaše optimizacije za tražilice i napravite konkretna poboljšanja.
  • Implementacija točki ne zahtijeva programerske, niti marketinške vještine.
  • Nemate financijskog troška, već isključivo vremensko ulaganje.

Ispunite formular i vodič će (u PDF obliku) za samo nekoliko sekundi stići u vaš inbox. Ukoliko imate bilo kakvih problema sa preuzimanjem našeg vodiča, kontaktirajte nas putem e-mail adrese info@webizrada.org ili broja telefona +385 91 455 1066 – rado ćemo vam pomoći.

Napomena: Također, na vašu e-mail adresu ćemo vam povremeno poslati novosti iz naše ponude, među kojima će biti i određene pogodnosti i popusti. Svoju e-mail adresu možete ispisati s naše e-mail liste klikom na link za ispis, koji se nalazi u svakom našem promotivnom e-mailu.