Vodič za bolju posjećenost

Vodič kroz bolju posjećenost

Samo web stranica s dobrom, kontinuiranom posjećenošću vam može donijeti korist. Ovo je priručnik koji vam savjetuje kako na temelju 5 jednostavnih koraka privući promet, što će vam donijeti veće šanse da prosječnog posjetitelja u rekordnom roku pretvorite u dugoročnog klijenta.

U 5 jednostavnih koraka saznajte kako:

  • povećati posjećenost vašeg weba u rekordnom roku
  • kako održavati kontinuirano visoku razinu posjećenosti
  • kako špijunirati vaše posjetitelje pomoću Google Analytics-a
  • kako ih namamiti na vaš web u velikom broju pomoću Google-ovog alata za istraživanje ključnih riječi
  • kako se pomoću plaćenog oglašavanja odmah staviti pred oči tisuća posjetitelja koje “žulja novčanik”

Niti jedan od predloženih koraka ne zahtijeva posebno ulaganje vremena, truda i novca, što vam treba biti dodatan razlog da zavrnete rukave i svoju web stranicu preobrazite u mjesto na kojem se mase rado okupljaju. Dakle, pred vama je kratka knjižica koja vas uči kako u internet svijetu posvuda ostavljati svoje tragove i promatrati mjerljive i dugoročne rezultate truda.

Kako biste preuzeli vodič, ostavite podatke u formularu ispod teksta, kliknite “Pošalji”, nakon čega ćemo vam poslati e-mail sa linkom za potvrdu vaše e-mail adrese. Ako e-mail ne dobijete za najviše 10 minuta, provjerite vaš SPAM pretinac. Kako biste odmah izbjegli da naši e-mailovi završe u vašem SPAM pretincu, dodajte naše e-mail adrese info@webizrada.org i edukacija@webizrada.org na listu vaših kontakata.

Zatražite besplatan “Vodič za bolju posjećenost”

Sve što trebate napraviti, jest popuniti podatke u formularu i kliknuti na tipku “Zatražite vodič”. Nakon toga, poslati ćemo vam e-mail sa linkom za potvrdu e-mail adrese. Klikom na taj link, automatski će vam biti poslan vodič ravno na vašu e-mail adresu.

Napomena: Također, na vašu e-mail adresu ćemo vam povremeno poslati novosti iz naše ponude, među kojima će biti i određene pogodnosti i popusti. Svoju e-mail adresu možete ispisati s naše e-mail liste klikom na link za ispis, koji se nalazi u svakom našem promotivnom e-mailu.

Narudžbom našeg PDF vodiča pristali ste na ove uvjete korištenja.

**vaš e-mail biti će korišten isključivo za slanje vodiča i povremenu komunikaciju webizrada.org s vama (s vremena na vrijeme ćemo vam poslati zanimljiv članak koji objavimo na našem webu, a za koji ćemo smatrati da ćem vam se svidjeti). Vaš e-mail nikada neće biti prodan, ili dan nekom drugom na uvid. U svakom trenutku možete zatražiti prekid komunikacije s nama, i to klikom na link za brisanje koji se nalazi pri kraju svakog maila koji dobijete od nas. POŠTUJEMO VAŠU PRIVATNOST!