Vodič za bolju posjećenost

Vodič kroz bolju posjećenost

Samo web stranica s dobrom, kontinuiranom posjećenošću vam može donijeti korist. Ovo je priručnik koji vam savjetuje kako na temelju 5 jednostavnih koraka privući promet, što će vam donijeti veće šanse da prosječnog posjetitelja u rekordnom roku pretvorite u dugoročnog klijenta.

U 5 jednostavnih koraka saznajte kako:

  • povećati posjećenost vašeg weba u rekordnom roku
  • kako održavati kontinuirano visoku razinu posjećenosti
  • kako špijunirati vaše posjetitelje pomoću Google Analytics-a
  • kako ih namamiti na vaš web u velikom broju pomoću Google-ovog alata za istraživanje ključnih riječi
  • kako se pomoću plaćenog oglašavanja odmah staviti pred oči tisuća posjetitelja koje “žulja novčanik”

Niti jedan od predloženih koraka ne zahtijeva posebno ulaganje vremena, truda i novca, što vam treba biti dodatan razlog da zavrnete rukave i svoju web stranicu preobrazite u mjesto na kojem se mase rado okupljaju. Dakle, pred vama je kratka knjižica koja vas uči kako u internet svijetu posvuda ostavljati svoje tragove i promatrati mjerljive i dugoročne rezultate truda.

Kako biste preuzeli vodič, ostavite podatke u formularu ispod teksta, kliknite “Pošalji”, nakon čega ćemo vam poslati e-mail sa linkom za potvrdu vaše e-mail adrese. Ako e-mail ne dobijete za najviše 10 minuta, provjerite vaš SPAM pretinac. Kako biste odmah izbjegli da naši e-mailovi završe u vašem SPAM pretincu, dodajte naše e-mail adrese info@webizrada.org i edukacija@webizrada.org na listu vaših kontakata.

Zatražite besplatan “Vodič za bolju posjećenost”

Sve što trebate napraviti, jest popuniti podatke u formularu i kliknuti na tipku “Zatražite vodič”. Nakon toga, poslati ćemo vam e-mail sa linkom za potvrdu e-mail adrese. Klikom na taj link, automatski će vam biti poslan vodič ravno na vašu e-mail adresu.

Napomena: Također, na vašu e-mail adresu ćemo vam povremeno poslati novosti iz naše ponude, među kojima će biti i određene pogodnosti i popusti. Svoju e-mail adresu možete ispisati s naše e-mail liste klikom na link za ispis, koji se nalazi u svakom našem promotivnom e-mailu.

Slažem se sa Uvjetima korištenja*
*Slažem se da se moji podaci pohrane, i povremeno koriste u svrhu slanja newslettera i drugih promo e-mailova. Razumijem da se na vlastiti zahtjev u svakom trenutku mogu ispisati s e-mail liste, zatražiti pristup svojim podacima, te ih po želji urediti ili trajno ukloniti iz vaše baze podataka. Za slanje newslettera koristimo MailChimp marketing platformu. Pristankom na naše uvjete korištenja razumijete da će vaši podaci biti spremljeni u MailChimp i obrađeni u skladu s njihovim uvjetima korištenja i pravilima privatnosti. Više informacija na www.mailchimp.com
Hvala - provjerite vaš e-mail sandučić!