Voditelji Webizrade

Webizrada.org je virtualna radionica koju čine tim specijaliziran za internet alate, a na čijem čelu ćete pronaći Želimira i Andreu.

andrea_iveljicAndrea, marketing i prodaja

U trenutku kada se odlučite kontaktirati nas, odgovor očekujte od Andree. Ona će se potruditi dati vam odgovore na sva vaša pitanja i nedoumice, objasniti vam strpljivo (i na jeziku “normalnog” čovjeka) sve što vas zanima vezano uz internet marketing i usluge koje nudimo. Prilikom implementacije projekta, Andrea će korespondirati između vas, dizajnera, programera i voditelja projekta, i to na način da sve vaše potrebe, prije projekta zajednički definirane poslovne i marketinške ciljeve, kao i želje i ideje adekvatno prezentira developerskom timu, koji će onda upravo sukladno tome buduću web stranicu učiniti učinkovitom platformom za komunikaciju s vašim ciljnim tržištem.

Andrea je u Austriji (na Sveučilištu u Beču) diplomirala publicistiku i komunikologiju, magistrirala na odsijeku za slavistiku, te radila u sferama izdavaštva i marketinga. Tijekom studija u fokusu su joj bile kulturološke teme koje se tiču prije svega medija i njihovog doprinosa u promjenama načina komuniciranja, te shvaćanja svijeta oko nas.

 

zelimir_grafŽelimir, project manager

Nakon što projekt izrade vaše web stranice započne, Želimir će biti zadužen i odgovoran za svaki segment njegove implementacije. Također, na samom kraju radova upravo on će biti zaslužan za vaše zadovoljstvo i oduševljenje napravljenim. Iza Želimira je dugogodišnje iskustvo u različitim sferama internet marketinga koje je prikupio radeći za domaće i inozemne kompanije, i upravo zato je u stanju iz više kuteva sagledati vaše potrebe, želje i ciljeve, smisliti najbolje moguće rješenje za vaše probleme, nadgledati i direktno sudjelovati u implementaciji dogovorenog projekta, te na taj način osigurati najvišu razinu kvalitete naše usluge.

Ako negdje zapne, svi skupa (kako vi, tako i mi) možemo biti bez brige – jer tu je Želimir koji uvijek zna što je potrebno napraviti da radovi teku nesmetano i po planu.

Spektar njegovih osobnih interesa seže od direktne prodaje, copywritinga i content marketinga, pa sve do naprednih tehnologija za razvoj web aplikacija. Osobno je sudjelovao na implementaciji više od 150 projekata razvoja web stranica virtualne radionice Webizrada.org.