Web development

Što je to zapravo web development? Koje usluge obuhvaća, te što od njega možete očekivati?

Web stranice koje izađu iz radionice web studia Webizrada.org imaju nekoliko vrlo važnih obilježja:

  • sve naše stranice izrađujemo korištenjem CSS3 i HTML5 standarda, čime, između ostalog, osiguravamo ispravan rad web stranica na svim mobilnim platformama, ali i ispravan prikaz u svim modernim internet preglednicima
  • temeljene su na WordPress CMS-u,
  • neke od tehnologija i alata koje koristimo pri izradi web stranica uključuju PHP, MySQL, JavaScript, jQuery, AJAX, 960 GRID CSS sistem i Skeleton Responsive CSS sistem, Modernizr, Adobe CS,
  • sve naše web stranice kompatibilne su sa modernim internet preglednicima kao što su Internet Explorer 9/10, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Opera,
  • sve naše web stranice su kompatibilne sa modernim mobilnim plaftormama i mobilnim internet preglednicima,
  • sve naše web stranice radimo u responsive tehnici, koja za cilj ima automatizirano prilagođavanje izgleda web stranice svim veličinama ekrana, bilo da se radi o stolnim tablet ili mobilnim uređajima, čime se eliminira potreba za mobilnom verzijom web stranice,
  • prilično se dobro snalazimo sa multijezičnim i multisite WordPress sustavima, pa ako imate potrebe za web stranicom ili portalom sa više jezika, ili imate potrebu za stvaranjem mreže web stranica, mi smo tvrtka za vas :-),
  • nakon završetka projekta, klijetu dajemo mjesec dana da se upozna sa web stranicom i isproba sve njezine funkcionalnosti, i u tom periodu pružamo besplatnu edukaciju i tehničku podršku, ukratko – pomažemo da prijelazni period korištenja vaše nove web stranice za vas bude što ugodniji i sa što manje stresa,
  • s obzirom da smo i sami zaljubljeni u marketing, posjedujemo širok raspon alata, usluga i tehnologija koje su kreirane, osmišljene i implementirane u svrhu internet marketinga – pronalaženja novih klijenata i kupaca putem interneta. Bilo da se radi o e-mail marketingu,Facebook marketingu, plaćenom oglašavanju ili nekom trećem kanalu, u mogućnosti smo vam kreirati učinkovite internet marketing strategije i kampanje.

Da skratimo priču – prošećite kroz naš portfolio i otkrijte što smo točno u stanju napraviti za vas.

isd_zastomi

Korporativne web stranice

Svaka naša web stranica koncipirana je isključivo prema individualnim potrebama i ciljevima vašeg poslovanja, svaki njen segment pomno je osmišljen kako bi ispunila svoju svrhu – da učinkovito prodaje vaše usluge i proizvode i pomogne rastu vašeg poslovanja. Više o ovoj usluzi saznajte na linku Izrada korporativnih web stranica.

imp_unutarnja

Web dućani

Svaki segment web shopa odražavati će vaš prodajni asortiman, a analizom vašeg ciljnog tržišta i vaših potreba omogućiti ćemo vam da svaka kupovina na našem web dućanu donese više novaca nego na bilo kojem drugom konkurentnom rješenju. Više o ovoj usluzi saznajte na linku Izrada web dućana.

Google Maps

Portali za nekretnine

Izrada portala za nekretnine podrazumijeva izradu tehnološki napredne web stranice specijalizirane da kvalitetno prezentira nekretnine, i to vrlo često na nekoliko jezika. To znači ugradnju naprednog sustava za pretragu i prezentaciju nekretnina, kao ugradnju sustava za multijezičnosti kojima se upravlja iz zajedničkog sučelja. Više o ovoj usluzi saznajte ovdje.

Kompleksna tražilica

Izrada web oglasnika

Web oglasnici su tehnološki napredni portali koje karakteriziraju funkcionalnosti poput naprednih tražilica, bogata struktura kategorija, integrirani sustavi za prikaz bannera i plaćenih oglasa, integracija platnih procesora i sl.. Više o ovoj usluzi možete saznati na linku Izrada web oglasnika.

Galerije fotografija

Izrada booking web stranica

Web stranice prilagođene za iznajmljivanje smještaja (apartmana, hotelskih soba, camp mjesta i sl.) mogu biti manje ili više kompleksne, a često obuhvaćaju napredan sustav pretrage, kalendare dostupnosti, mogućnost automatizirane naplate rezervacija i sl.. Više o tome saznajte na linku Izrada booking portala.

Vezani proizvodi

Izrada portala za grupnu kupnju

Kada govorimo o portalima za grupnu kupnju, bitno je naglasiti važnost sljedećih funkcionalnosti: dinamičko kreiranje cijena, lokalizirana prodaja, specifične ponude, primjena kupona, napredno pozadinsko (upravljačko) sučelje. Više o toj usluzi saznajte na linku Izrada portala za grupnu kupnju.

VF01

Web hosting

Web hosting predstavlja fizički smještaj web stranice i prateće resurse koji će omogućiti kvalitetan rad vaše web stranice. Više o usluzi web hostinga saznajte ovdje.

woo

WordPress web hosting

Riječ je o paketima održavanja kojima smo nastojali rješiti probleme koje imaju mnogi vlasnici WordPress web stranica – zaštitu od virusa, ažuriranje teme, WordPressa i pluginova, te redovan backup koji se u svakom trenutku može iskoristiti za vraćanje web stranice u stanje koje prethodi bilo kakvom problemu koji može iskrsnuti u njezinu svakodnevnom radu. Više o tome na linku WordPress web hosting.

Zanimaju vas detalji o nekoj od naših usluga? Nema problema, pošaljite nam upit!